Ντόρα Μπακογιάννη: «Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά»

00:52 - 21/12/2021

Στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα με τη Νίκη Λυμπεράκη ήταν καλεσμένη η Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για την κατάσταση της υγείας […] The post Ντόρα Μπακογιάννη: «Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μπακογιάννη για καρκίνο: Αυτή η χρονιά μου έφερε κατραπακιά, είμαι καλά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για τη ζωή της αλλά και τη μάχη που δίνει εδώ και λίγους μήνες με τον καρκίνο. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Παύλου Μπακογιάννη, αλλά και για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε για ... Περισσότερα To άρθρο Ντόρα Μπακογιάννη για καρκίνο: Αυτή η χρονιά μου έφερε κατραπακιά, είμαι καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά

Στη «Μεγάλη Εικόνα», στο MEGA και καλεσμένη της Νίκης Λυμπεράκη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/12) η Ντόρα Μπακογιάννη σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Στο τέλος ενός δύσκολου έτους, μία από τις επιδραστικότερες Ελληνίδες τοποθετήθηκε για όλα τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας. Η έμπειρη πολιτικός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που με γενναιότητα αποκάλυψε και τη μάχη που δίνει, ενώ σε πρώτο πλάνο ήρθαν επίσης η πολιτική, οι προκλήσεις, τα κοινωνικά ζητούμενα, αλλά και τα μεγάλα στοιχήματα της χρονιάς που έρχεται. Ο ρόλος και η θέση της γυναίκας στους καιρούς και στον τόπο μας, αλλά και οι προοπτικές της Ελλάδας το 2022. «Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά. Είναι μια αρρώστι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπακογιάννη: Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά, είναι μια αρρώστια η οποία παλεύεται επιτυχώς

«Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά. Είναι μια αρρώστια η οποία παλεύεται επιτυχώς. Είμαι καλά, πιο πολύ με ταλαιπωρεί το πόδι μου που δεν έχει καμία σχέση με την αρρώστια μου. Το διαχειρίζομαι καλά γενικά. Είμαι πολύ ευγνώμων διότι εκτός από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, μου έστειλε ευχές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για τη ζωή της αλλά και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ντόρα Μπακογιάννη για καρκίνο: Αυτή η χρονιά μου έφερε κατραπακιά, είμαι καλά

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για τη ζωή της αλλά και τη μάχη που δίνει εδώ και λίγους μήνες με τον καρκίνο. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Παύλου Μπακογιάννη, αλλά και για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για τη ζωή της αλλά και τη μάχη που δίνει εδώ και λίγους μήνες με τον καρκίνο. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Παύλου Μπακογιάννη, αλλά και για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε για […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πρώην υπουργός μίλησε σε συνέντευξη της σχετικά με την περιπέτεια υγείας της και το πολλαπλό μυέλωμα που πρέπει να νικήσει.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: "Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά"

"Είναι μια αρρώστια η οποία παλεύεται επιτυχώς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ντόρα Μπακογιάννη για καρκίνο: Αυτή η χρονιά μου έφερε κατραπακιά, είμαι καλά (VIDEO)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για τη ζωή της αλλά και τη... The post Ντόρα Μπακογιάννη για καρκίνο: Αυτή η χρονιά μου έφερε κατραπακιά, είμαι καλά (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε