Συγκλονίζει ο Κώστας Καραγκούνης για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό - «Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Κώστας Καραγκούνης για τον κορωνοϊό και τις δώδεκα εφιαλτικές μέρες στο νοσοκομείο
Σε ανάρτησή του στο Facebook περιγράφει την εφιαλτική περιπέτεια που βίωσε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όταν βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη διασωλήνωση
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚώστας Καραγκούνης για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: Τη 10η μέρα όλα άλλαξαν δραματικά
Για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” στο MEGA. Όπως σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αν και ήταν εμβολιασμένος με δύο δόσεις, φαίνεται πως τα αντισώματά του ήταν χαμηλά και νόσησε λίγες ημέρες προτού κάνει και την συμπληρωματική ... Περισσότερα
To άρθρο Κώστας Καραγκούνης για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: Τη 10η μέρα όλα άλλαξαν δραματικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣυγκλονίζει ο Κώστας Καραγκούνης: «Με κυρίευσε φόβος» - Η περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό
Την δύσκολη εμπειρία που έζησε με τον κορονοϊό, εξομολογήθηκε στο Facebook ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος χρειάστηκε να…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει ο Κώστας Καραγκούνης για τη μάχη του με τον κορονοϊό: Σε κυριεύει ο φόβος
Για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, που διαγνώστηκε θετικός στα τέλη Νοεμβρίου. Όπως σημείωσε ο βουλευτής μιλώντας στο Mega, αν και ήταν εμβολιασμένος με δύο δόσεις, φαίνεται πως τα αντισώματά του ήταν χαμηλά και νόσησε λίγες ημέρες προτού κάνει και την συμπληρωματική δόση του εμβολίου. «Στην αρχή, οι πρώτες 9 ημέρες δεν ήταν δύσκολες, όλα εξελίσσονταν σχεδόν ομαλά. Δεν είχα ούτε πυρετό ούτε άλλα βαριά συμπτώματα» είπε αρχικά ο κ. Καραγκούνης. «Από τη 10η ημέρα δυστυχώς όλα άλλαξαν δραματικά. Παρουσίασα έντονο βήχα, πολύ μεγάλη εξάντληση, πυρετό και άρχισε να μειώνεται το οξυγόνο μου» συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει ο Κώστας Καραγκούνης: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και οι 12 μέρες στο νοσοκομείο
Ο Κώστας Καραγκούνης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγο πριν κάει την τρίτη δόση - Πώς από τα ήπια συμπτώματα βρέθηκε στο νοσοκομείο.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Ντόρα Μπακογιάννη για την περιπέτειά της με τον καρκίνο: Δεν πρέπει να είναι ταμπού
"Είναι μία αρρώστια (πολλαπλό μυέλωμα) η οποία παλεύεται και παλεύεται επιτυχώς. Είμαι καλά δόξα τω Θεώ. Κάνω τις θεραπείες μου", είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ εκμυστήρευση του Καραγκούνη για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό
Αν και ο Κώστας Καραγκούνης δεν ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών που «πουλάνε» τον εαυτό τους και τα προσωπικά τους, θέλησε να μοιραστεί χθες την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, ώστε να στείλει μήνυμα σε όλους να προγραμματίσουν την [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΣυγκλονίζει ο Καραγκούνης για τη μάχη του με τον κορονοϊό: Δεν ήξερα αν θα ξαναδώ την οικογένειά μου
Για τη μάχη του με τον κορονοϊό μίλησε ο Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στις 29 Νοεμβρίου. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι δεν ήξερε αν θα τα βγάλει πέρα.«Λάθος που το πλήρωσε» χαρακτήρισε ο Κώστας Καραγκούνης το γεγονός ότι έβγαλε τη μάσκα σε κλειστό χώρο και στη συνέχεια, στις 29 Νοεμβρίου, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τη μάχη του με τον κορονοϊό και τους φόβους που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. {https://www.facebook.com/kostas.karagounis.75/posts/10223004122829823} «Οι γιατροί είπαν ότι τα πνευμόνια μου λειτουργούν στο 70% αυτή τη στιγμή κι επιβάλλεται περαιτέρω απομόνωση. Ναι ο κορονοϊός μου άφησε
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr