Νίκη Λυμπεράκη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

15:20 - 20/12/2021

Η Νίκη Λυμπεράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Λευτέρη Βουτσά. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε To άρθρο Νίκη Λυμπεράκη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκη Λυμπεράκη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

«Μεγάλωσα στον ορισμό της κανονικής ελληνικής οικογένειας..»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νίκη Λυμπεράκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της (BINTEO)

«Μεγάλωσα στον ορισμό της κανονικής ελληνικής οικογένειας. Είχα δύο γονείς που δούλευαν πολύ σκληρά για να μας μεγαλώσουν. Ο μπαμπάς έκανε πολλές δουλειές, πότε λογιστής, πότε πωλητής, άλλοτε πλασιέ. Γενικά ήταν ένας άνθρωπος ανήσυχος που πάντα έβρισκε τρόπους να έχει δουλειά. Ήταν και είναι λατρεία για τον μπαμπά μου, παρότι δεν είναι εδώ. Δεν τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκη Λυμπεράκη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της που την έκανε να δώσει το όνομά του στο μικρό της γιο

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»