Κ.Μανωλάς: «Στην Εθνική έδωσα το 150% κάθε φορά που έπαιζα - Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έμεινα εκτός»

12:04 - 20/12/2021

Ο Κώστας Μανωλάς φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο MEGA  και μίλησε και για άλλα θέματα πλην Ολυμπιακού. Αναφέρθηκε στην «απουσία» του από την Εθνική ομάδα στα χρόνια του Τζον Φαν’τ Σχιπ. «Στην Εθνική έδωσα το 150% κάθε φορά που έπαιζα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έμεινα εκτός Εθνικής. Με πήρε κάποια στιγμή ο προπονητής στην προκριματική φάση ότι ήθελε να δει κάποιους άλλους παίκτες. Νομίζω ότι πήρε και τον Σωκράτη. Μου αφήνει πικρία. Γιατί όλο το φταίξιμο έπεσε πάνω σε μένα και τον Σωκράτη. Για μένα μου έθιξαν την προσωπικότητά μου κάποια πράγματα που μου είπε ο Φαν’τ Σχιπ. Μου έθιξε την προσωπικότητα. Δεν θέλω να τα πω αυτά τα πράγματα που ειπώθηκαν. Η απόδειξη μετά ήρθε με τον Σιόβα π

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις