Σάκης Ρουβάς για «Survivor»: Πρότεινε πάρτι έναρξης με Αργυρό, Μουζουράκη, Παπαρίζου

08:34 - 20/12/2021

Ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε στον Ατζούν Ιλίτζαλι να κάνει πάρτι έναρξης του «Survivor» με τους τέσσερις coaches του «The Voice» και τον Γιώργο Λιανό.Με ένα εντυπωσιακό live το «The Voice» ολοκλήρωσε τον κύκλο του για φέτος, παραχωρώντας την θέση του στο «Survivor 2022». Το φινάλε γράφτηκε με πολλή συγκίνηση, δάκρυα από τη νικήτρια, και ένα εκρηκτικό ντουέτο του Σάκη Ρουβά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Το έχω πει εγώ. Να βάλουμε μερικά τραπέζια – χώρο έχουμε- και να το κάνουμε μαγαζί» σχολίασε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του ντουέτου, επισημαίνοντας ότι δέχεται βροχή μηνυμάτων στα social από φίλους των δύο τραγουδιστών που ζητούν πεισματικά να τους δουν μαζί, σε ένα σχήμα, σε νυχτερινό μαγαζί. «Έχω μια

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά