Κώστας Μανωλάς: Εγώ δεν βγήκα από την Εθνική, με βγάλανε

02:06 - 20/12/2021

Ο Κώστας Μανωλάς στην παρουσία του στο MEGA μίλησε και για άλλα θέματα πλην Ολυμπιακού όπως χαρακτηριστικά στην «απουσία» του από την Εθνική ομάδα στα χρόνια του Φαν’τ Σχιπ. «Στην Εθνική έδωσα το 150% κάθε φορά που έπαιζα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έμεινα εκτός Εθνικής. Με πήρε κάποια στιγμή ο προπονητής στην προκριματική φάση ότι ήθελε να δει κάποιους άλλους παίκτες. Νομίζω ότι πήρε και τον Σωκράτη. Μου αφήνει πικρία. Γιατί όλο το φταίξιμο έπεσε πάνω σε μένα και τον Σωκράτη. Για μένα μου έθιξαν την προσωπικότητά μου κάποια πράγματα που μου είπε ο Φαν’τ Σχιπ. Μου έθιξε την προσωπικότητα. Δεν θέλω να τα πω αυτά τα πράγματα που ειπώθηκαν. Η απόδειξη μετά ήρθε με τον Σιόβα πο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανωλάς: “Δεν βγήκα εγώ από την Εθνική, με έβγαλαν” (video)

Ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε στο καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Super Μπάλα Live. The post Μανωλάς: “Δεν βγήκα εγώ από την Εθνική, με έβγαλαν” (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λίβανος: Τουλάχιστον 35 νεκροί και 143 τραυματίες ο απολογισμός των χθεσινών ισραηλινών πληγμάτων

Η στιγμή που ο 44χρονος σέρνει με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη Λάρισα – Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό περιστατικό

Έγινε η συνάντηση για Πάλμα, θέλει άμεσα Ελλάδα – Ποιος θα πληρώσει τον Άρη

Νετανιάχου: Οι επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ θα συνεχιστούν ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο

«Τέλος ο Ιωαννίδης, φουλ για Λιβάι» – Μάξιμουμ 15 εκατομμύρια

Ο Νετανιάχου επιβεβαιώνει ότι η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν τον Οκτώβριο έπληξαν μέρος του πυρηνικού προγράμματος