Μανωλάς – «Στις Ακαδημίες της ΑΕΚ μου είχαν πει ότι δεν κάνω, είχα τα «καρύδια» να πάω στον Ολυμπιακό» (vids)

01:36 - 20/12/2021

Την αγάπη του για τον Ολυμπιακό επανέλαβε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην ΑΕΚ αλλά και την Εθνική Ελλάδος.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανωλάς – «Στις Ακαδημίες της ΑΕΚ μου είχαν πει ότι δεν κάνω, είχα τα «καρύδια» να πάω στον Ολυμπιακό»

Την αγάπη του για τον Ολυμπιακό επανέλαβε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην ΑΕΚ αλλά και την Εθνική Ελλάδος.

Διαβάστε το στο in.gr

Μανωλάς – «Στις Ακαδημίες της ΑΕΚ μου είχαν πει ότι δεν κάνω, είχα τα «καρύδια» να πάω στον Ολυμπιακό»

Διαβάστε το στο tovima

Μανωλάς: «Ήμουν ΑΕΚ, αλλά είχα τα… καρύδια να πάω στον Ολυμπιακό»

Ο Έλληνας αμυντικός σε τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, μίλησε και για την Ένωση, αναφέροντας ότι ήταν ΑΕΚ λόγω του θείου του, αλλά όταν πήγε στον Ολυμπιακό κατάλαβε την διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων (!). Ο Κώστας Μανωλάς φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, “Super Μπάλα” και μίλησε για την επιστροφή […] The post Μανωλάς: «Ήμουν ΑΕΚ, αλλά είχα τα… καρύδια να πάω στον Ολυμπιακό» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ο Κώστας Μανωλάς φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή του MEGA «Super Bala Live», όπου εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών έχει φέρει ενθουσιασμό στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι ανυπομονούν να τον δουν να αγωνιστεί ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο διεθνής άσος μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα του λιμανιού, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην καρδιά του, ενώ σχολίασε και τη νίκη των πρωταθλητών Ελλάδος επί της Λαμίας. «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου, πάντα είχα επαφή με τον πρόεδρο και με πολλά παιδιά από τον […] The post Μανωλάς – «Στις Ακαδημίες της ΑΕΚ μου είχαν πει ότι δεν κάνω, εί

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)