Μανωλάς: Βαριά η φανέλα του Ολυμπιακού, ήθελα να γυρίσω τώρα που είμαι καλά και όχι «τελειωμένος» στα 34

01:08 - 20/12/2021

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κώστας Μανωλάς στο MEGA και την εκπομπή SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE. Ο αμυντικός των ερυθρολεύκων ανέφερε για: Τη σχέση του με τον Ολυμπιακό: Πάντα ο Ολυμπιακός ήταν μες στην καρδιά μου. Πάντα είχα επαφή με τον πρόεδρο. Ο Ολυμπιακός από τη μέρα που πήγα σε αυτήν την ομάδα μπήκε βαθιά στην καρδιά μου. Το εάν περίμενε τόσο κόσμο ως υποδοχή: Δεν μπορούσα να φανταστώ τόσο κόσμο. Αυτό δείχνει την μεγάλη αγάπη του κόσμου. Αυτό είναι και μία μεγάλη ευθύνη (η υποδοχή αυτή του κόσμου). Είναι βαριά η φανέλα του Ολυμπιακού. Το τι θα ήθελε να κάνει στον Ολυμπιακό, το εάν νιώθει ότι άφησε μία δουλειά στη μέση και τι στόχους έχει: Σαν ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Είμαι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λίβανος: Τουλάχιστον 35 νεκροί και 143 τραυματίες ο απολογισμός των χθεσινών ισραηλινών πληγμάτων

Η στιγμή που ο 44χρονος σέρνει με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη Λάρισα – Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό περιστατικό

Έγινε η συνάντηση για Πάλμα, θέλει άμεσα Ελλάδα – Ποιος θα πληρώσει τον Άρη

Νετανιάχου: Οι επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ θα συνεχιστούν ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο

«Τέλος ο Ιωαννίδης, φουλ για Λιβάι» – Μάξιμουμ 15 εκατομμύρια

Ο Νετανιάχου επιβεβαιώνει ότι η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν τον Οκτώβριο έπληξαν μέρος του πυρηνικού προγράμματος