Μάριος Φραγκούλης: Η εξομολόγηση για το bullying – «Πήγαινα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα…»

21:34 - 19/12/2021

Ο Μάριος Φραγκούλης, το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι To άρθρο Μάριος Φραγκούλης: Η εξομολόγηση για το bullying – «Πήγαινα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση του Μάριου Φραγκούλη για το bullying στο σχολείο - «Πήγαινα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα…

Μίλησε για το bullying που βίωνε στα παιδικά του χρόνια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μάριος Φραγκούλης για το bullying στο σχολείο – «Πήγαινα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα…»

Ο ερμηνευτής βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη στην ΕΡΤ2

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για το bullying που δεχόταν – «Πήγαινα σπίτι κλαίγοντας»

Ο Μάριος Φραγκούλης δεχόταν bullying στο σχολείο λόγω του γεγονότος ότι μεγάλωνε με τη θεία και τον θείο τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μάριος Φραγκούλης για το bullying: «Πήγαινα σπίτι κλαίγοντας και παρακαλούσα τη θεία μου να τη λέω μητέρα» (vid)

Ο διάσημος τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για το bullying που βίωνε στα παιδικά του χρόνια αλλά και για τον αποχωρισμό από τους γονείς τους όταν έφυγε από την Αφρική. Να υπενθυμίσουμε πώς ο Μάριος Φραγκούλης γεννήθηκε στην Αφρική, ωστόσο, τεσσάρων ετών, έφυγε από τη Ζιμπάμπουε και χωρίστηκε από τη βιολογική του οικογένεια πήγε σχολείο στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαριλού Κατσαφάδου: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Όταν την είδα σε αυτή την κατάσταση, ήταν σοκ για μένα»

Κατερίνα Στικούδη: «Πώς να πάω μόνη μου στην Eurovision;» – Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα δυο παιδιά της

Zoe Pre: «Έχω ζήσει κι εγώ το μπέρδεμα, αφού μου αρέσουν οι άνδρες, μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες»

Ηλίας Βρεττός: H συγκινητική συνάντηση στη σκηνή που έκανε τον τραγουδιστή να δακρύσει στην πρεμιέρα του

Αποστολία Ζώη: Αποκλειστικές εικόνες από το νέο της video clip

Ιωάννα Μαλέσκου: Η διπλή πρόταση από μεγάλο κανάλι για καθημερινή εκπομπή και talk show