Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Πρώτη φορά μαζί σε εκπομπή! Η πρόταση στον «αέρα»

16:54 - 19/12/2021

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ξεκίνησε η τελευταία εκπομπή του πρώτου κύκλου του Fishy του Γιάννη Τσιμιτσέλη. To άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Πρώτη φορά μαζί σε εκπομπή! Η πρόταση στον «αέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Τσιμιτσέλης-Κατερίνα Γερονικολού: Η πρόταση στον «αέρα» – «Κατερίνα, δέχεσαι να… » (vid)

Κοιτάζοντας την Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Νιώθω λίγο αμήχανα τώρα. Κατερίνα, θέλω να σου πω κάτι εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά δεν το έχω πει ακόμα» και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω, φοβάμαι την άρνηση… Την απόρριψη… Εγώ θα το πω. Κατερίνα, δέχεσαι να έρθεις καλεσμένη στην εκπομπή μου;». «Ναι, δέχομαι», απάντησε η Κατερίνα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια (videos)

Το ρόλο του Άι Βασίλη επέλεξαν για αυτά τα Χριστούγεννα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Μέσα από τα Ευχοστολίδια έχουν στείλει ήδη τα δώρα τους σε παιδιά των […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια

Πώς θα χαρίσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη The post Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια

Πώς θα χαρίσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε χιλιάδες παιδιά…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια (videos)

Το ρόλο του Άι Βασίλη επέλεξαν για αυτά τα Χριστούγεννα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Μέσα από τα Ευχοστολίδια έχουν στείλει ήδη τα δώρα τους σε παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδιαvdounis Mon, 20/12/2021 - 15:13

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Το ρόλο του Άι Βασίλη επέλεξαν για αυτά τα Χριστούγεννα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Μέσα από τα Ευχοστολίδια έχουν στείλει ήδη τα δώρα τους σε παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μάλιστα, μας καλούν όλους να συμμετάσχουμε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης ώστε να Το άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

ΟΠΑΠ The post Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Το ρόλο του Άι Βασίλη επέλεξαν για αυτά τα Χριστούγεννα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Το ρόλο του Άι Βασίλη επέλεξαν για αυτά τα Χριστούγεννα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Μέσα από τα... The post Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»