Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έκανε on air πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού – «Δέχομαι» του απάντησε

16:30 - 19/12/2021

Την πιο ανατρεπτική έναρξη στο Fishy ετοίμασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το απόγευμα της Κυριακής στο πρόγραμμα του MEGA. Και αυτό […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έκανε on air πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού – «Δέχομαι» του απάντησε appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε… πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού - Δείτε βίντεο

Η Κατερίνα Γερονικολού ειπε το «ναι» τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πήγαν... για ψάρεμα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

O Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε on air πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του αγαπημένου της

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

O Γιάννης Τσιμιτσέλης παραδέχτηκε ότι η Κατερίνα Γερονικολού είναι η νόνα του Fishy

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν η καλεσμένη στην εκπομπή Fishy του αγαπημένου της Γιάννη Τσιμιτσέλη. «Πώς ήταν η Κατερίνα επτά ετών; Ξέρω ότι έγραφες εκθέσεις πολύ ωραίες. Μίλησε μας για αυτές» την ρώτησε ο παρουσιαστής και εκείνη γελώντας απάντησε: «Τώρα που έχω μεγαλώσει έχω πολύ μεγάλο αίσθημα οικολογίας. Κάνω ανακύκλωση μανιακά και εκνευρίζομαι όταν κακοποιούν τη […]

Διαβάστε το στο in.gr

O Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε on air πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού – «Δέχομαι» (Photo | Video)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε με άγχος να κάνει την μεγάλη πρόταση στην σύντροφο του στον αέρα της ταξιδιωτικής του εκπομπής!

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε… πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της εκπομπής «Fishy», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε… πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού, η οποία την αποδέχθηκε.Η Κατερίνα Γερονικολού ειπε το «ναι» τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πήγαν... για ψάρεμα Στο φινάλε του πρώτου κύκλου της εκπομπής του «Fishy» την οποία παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καλεσμένη βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού και μαζί έκαναν την πιο ανατρεπτική έναρξη εκπομπής. «Νιώθω λίγο αμήχανα τώρα. Κατερίνα, θέλω να σου πω κάτι εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά δεν το έχω πει ακόμα. Δεν ξέρω, φοβάμαι την άρνηση… Την απόρριψη… Εγώ θα το πω. Κατερίνα, δέχεσαι να έρθεις καλεσμένη στην εκπομπή μου;» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την ηθοποιό να λέει «Ναι,

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε