Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το ταξίδι: «Πήγε διακοπές θες να μου πεις;»

16:06 - 19/12/2021

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η Νικολέττα Ράλλη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, στο ξεκίνημα της εκπομπής To άρθρο Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το ταξίδι: «Πήγε διακοπές θες να μου πεις;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργισμένη Νικολέττα Ράλλη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το ταξίδι στο Μεξικό: «Πήγε διακοπές θες να μου πεις;» (vid)

Όταν η συνεργάτιδά της, Νάνσυ Παραδεισανού την πληροφόρησε για το ταξίδι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και της συζύγου του στο Μεξικό, η παρουσιάστρια έγινε έξω φρενών. «Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις; Άρα εντάξει, μιλάμε ο άνθρωπος δεν… Δεν πας διακοπές στο Μεξικό. Δεν πας αγάπη μου, είσαι καλά κι εσύ; Πήγε στο αεροδρόμιο; Τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έξαλλη η Ράλλη με τον Παναγιωτόπουλο: «Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις;» (Video)

H είδηση που θέλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να έχει φύγει για το Μεξικό έκανε έξαλλη την Νικολέτα Ράλλη στον τηλεοπτικό αέρα.

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας