Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το ταξίδι: «Πήγε διακοπές θες να μου πεις;»
16:06 - 19/12/2021
Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η Νικολέττα Ράλλη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, στο ξεκίνημα της εκπομπής
To άρθρο Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το ταξίδι: «Πήγε διακοπές θες να μου πεις;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οργισμένη Νικολέττα Ράλλη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το ταξίδι στο Μεξικό: «Πήγε διακοπές θες να μου πεις;» (vid)
Όταν η συνεργάτιδά της, Νάνσυ Παραδεισανού την πληροφόρησε για το ταξίδι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και της συζύγου του στο Μεξικό, η παρουσιάστρια έγινε έξω φρενών. «Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις; Άρα εντάξει, μιλάμε ο άνθρωπος δεν… Δεν πας διακοπές στο Μεξικό. Δεν πας αγάπη μου, είσαι καλά κι εσύ; Πήγε στο αεροδρόμιο; Τον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈξαλλη η Ράλλη με τον Παναγιωτόπουλο: «Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις;» (Video)
H είδηση που θέλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να έχει φύγει για το Μεξικό έκανε έξαλλη την Νικολέτα Ράλλη στον τηλεοπτικό αέρα.
Διαβάστε το στο topontiki.gr