Νικολέττα Ράλλη για Παναγιωτόπουλο: «Όποιος κάνει μαλ…α, φεύγει στο Μεξικό»

15:38 - 19/12/2021

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εν μέσω των αποκαλύψεων που έχουν γίνει για τον ίδιο, έφυγε […] The post Νικολέττα Ράλλη για Παναγιωτόπουλο: «Όποιος κάνει μαλ…α, φεύγει στο Μεξικό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Βρίσκεται ή όχι στο Μεξικό;

Το πρωί της Δευτέρας ο ΑΝΤ1 ανέφερε πως ο παρουσιαστής, που κατηγορείται για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο, δεν πραγματοποίησε τελικά το ταξίδι

Διαβάστε το στο tanea.gr

Νικολέττα Ράλλη για Παναγιωτόπουλο: Όποιος κάνει μ…, φεύγει στο Μεξικό

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εν μέσω των αποκαλύψεων που έχουν γίνει για τον ίδιο, έφυγε χθες το μεσημέρι για το Μεξικό. Η συγκεκριμένη είδηση έπαιξε, φυσικά, και στην εκπομπή “Αυτό είναι σαββατοκύριακο”, με τη Νικολέττα Ράλλη να λέει τη δική της άποψη. «Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις; Άρα εντάξει, μιλάμε ο άνθρωπος δεν… Δεν πας διακοπές στο Μεξικό. Δεν πας αγάπη μου, είσαι καλά κι εσύ; Πήγε στο αεροδρόμιο; Τον είδε ο κόσμος; Τι λέτε; Τις ανάγκες στο Μεξικό και στη Νέα Υόρκη της έχει το θύμα, όχι αυτός», είπε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη. Η Νικολέττα Ράλλη είπε επίσης: «Εν τω μεταξύ, ξέρετε, ούσα σινεφίλ και επειδή βλέπω πάρα πολλές ταινίες, ειδικά αμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έξαλλη η Ράλλη με τον Παναγιωτόπουλο: «Όποτε κάποιος κάνει μ@λ@κια, φεύγει στο Μεξικό» (Video)

H είδηση που θέλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να έχει φύγει για το Μεξικό έκανε έξαλλη την Νικολέτα Ράλλη στον τηλεοπτικό αέρα.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανατροπή με το ταξίδι στο Μεξικό

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι στο Μεξικό»

«Πέρασε μπροστά στα μάτια μου το αυτοκίνητο, μεσημέρι προς απόγευμα»

Διαβάστε το στο news.gr

Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη με τον Παναγιωτόπουλο: «Όποιος κάνει μαλ…α, φεύγει στο Μεξικό»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εν μέσω των αποκαλύψεων που έχουν γίνει για τον ίδιο, έφυγε χθες το μεσημέρι για το Μεξικό. Η συγκεκριμένη είδηση έπαιξε, φυσικά, και στην εκπομπή “Αυτό είναι σαββατοκύριακο”, με τη Νικολέττα Ράλλη να λέει τη δική της άποψη. «Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις; Άρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ράλλη για Παναγιωτόπουλο – «Όποιος κάνει μαλ@κία, φεύγει στο Μεξικό»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εν μέσω των αποκαλύψεων που έχουν γίνει για τον ίδιο, έφυγε χθες το μεσημέρι για το... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ράλλη για Παναγιωτόπουλο – «Όποιος κάνει μαλ@κία, φεύγει στο Μεξικό»

Διαβάστε το στο spoilers

Εκτός εαυτού η Νικολέττα Ράλλη: «Όποτε κάποιος κάνει μαλ…α, φεύγει στο Μεξικό» (vid)

Με την είδηση που θέλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να έχει φύγει στο Μεξικό εξοργίστηκε η Νικολέττα Ράλλη Πληροφορίες θέλουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να έφυγε χθες το μεσημέρι για το Μεξικό.…

Διαβάστε το στο politik.gr

Νικολέττα Ράλλη για Παναγιωτόπουλo – «Όποιος κάνει μαλ…α, φεύγει στο Μεξικό»

«Δεν νομίζω ότι νιώθει ο συγκεκριμένος άνθρωπος», λέει η Νικολέττα Ράλλη.

Διαβάστε το στο to10.gr

Τούμπα όλα – Στη Θεσσαλονίκη ο Παναγιωτόπουλος… και όχι στο Μεξικό

Ο φωτογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Νίκος Σεϊδαρίδης αποκάλυψε πως είδε τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα με τα μάτια του στη συμπρωτεύουσα.  «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα […] The post Τούμπα όλα – Στη Θεσσαλονίκη ο Παναγιωτόπουλος… και όχι στο Μεξικό appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»