Νικολέττα Ράλλη για Παναγιωτόπουλο: «Όποιος κάνει μαλ…α, φεύγει στο Μεξικό»
15:38 - 19/12/2021
Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εν μέσω των αποκαλύψεων που έχουν γίνει για τον ίδιο, έφυγε […]
The post Νικολέττα Ράλλη για Παναγιωτόπουλο: «Όποιος κάνει μαλ…α, φεύγει στο Μεξικό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάθης Παναγιωτόπουλος – Βρίσκεται ή όχι στο Μεξικό;
Το πρωί της Δευτέρας ο ΑΝΤ1 ανέφερε πως ο παρουσιαστής, που κατηγορείται για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο, δεν πραγματοποίησε τελικά το ταξίδι
Διαβάστε το στο tanea.grΝικολέττα Ράλλη για Παναγιωτόπουλο: Όποιος κάνει μ…, φεύγει στο Μεξικό
Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εν μέσω των αποκαλύψεων που έχουν γίνει για τον ίδιο, έφυγε χθες το μεσημέρι για το Μεξικό. Η συγκεκριμένη είδηση έπαιξε, φυσικά, και στην εκπομπή “Αυτό είναι σαββατοκύριακο”, με τη Νικολέττα Ράλλη να λέει τη δική της άποψη. «Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις; Άρα εντάξει, μιλάμε ο άνθρωπος δεν… Δεν πας διακοπές στο Μεξικό. Δεν πας αγάπη μου, είσαι καλά κι εσύ; Πήγε στο αεροδρόμιο; Τον είδε ο κόσμος; Τι λέτε; Τις ανάγκες στο Μεξικό και στη Νέα Υόρκη της έχει το θύμα, όχι αυτός», είπε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη. Η Νικολέττα Ράλλη είπε επίσης: «Εν τω μεταξύ, ξέρετε, ούσα σινεφίλ και επειδή βλέπω πάρα πολλές ταινίες, ειδικά αμ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈξαλλη η Ράλλη με τον Παναγιωτόπουλο: «Όποτε κάποιος κάνει μ@λ@κια, φεύγει στο Μεξικό» (Video)
H είδηση που θέλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να έχει φύγει για το Μεξικό έκανε έξαλλη την Νικολέτα Ράλλη στον τηλεοπτικό αέρα.
Διαβάστε το στο topontiki.grΣτάθης Παναγιωτόπουλος: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι στο Μεξικό»
«Πέρασε μπροστά στα μάτια μου το αυτοκίνητο, μεσημέρι προς απόγευμα»
Διαβάστε το στο news.grΈξαλλη η Νικολέττα Ράλλη με τον Παναγιωτόπουλο: «Όποιος κάνει μαλ…α, φεύγει στο Μεξικό»
Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εν μέσω των αποκαλύψεων που έχουν γίνει για τον ίδιο, έφυγε χθες το μεσημέρι για το Μεξικό. Η συγκεκριμένη είδηση έπαιξε, φυσικά, και στην εκπομπή “Αυτό είναι σαββατοκύριακο”, με τη Νικολέττα Ράλλη να λέει τη δική της άποψη. «Δηλαδή, πήγε διακοπές, θες να μου πεις; Άρα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΡάλλη για Παναγιωτόπουλο – «Όποιος κάνει μαλ@κία, φεύγει στο Μεξικό»
Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εν μέσω των αποκαλύψεων που έχουν γίνει για τον ίδιο, έφυγε χθες το μεσημέρι για το...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ράλλη για Παναγιωτόπουλο – «Όποιος κάνει μαλ@κία, φεύγει στο Μεξικό»
Διαβάστε το στο spoilersΕκτός εαυτού η Νικολέττα Ράλλη: «Όποτε κάποιος κάνει μαλ…α, φεύγει στο Μεξικό» (vid)
Με την είδηση που θέλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να έχει φύγει στο Μεξικό εξοργίστηκε η Νικολέττα Ράλλη Πληροφορίες θέλουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να έφυγε χθες το μεσημέρι για το Μεξικό.…
Διαβάστε το στο politik.grΝικολέττα Ράλλη για Παναγιωτόπουλo – «Όποιος κάνει μαλ…α, φεύγει στο Μεξικό»
«Δεν νομίζω ότι νιώθει ο συγκεκριμένος άνθρωπος», λέει η Νικολέττα Ράλλη.
Διαβάστε το στο to10.grΤούμπα όλα – Στη Θεσσαλονίκη ο Παναγιωτόπουλος… και όχι στο Μεξικό
Ο φωτογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Νίκος Σεϊδαρίδης αποκάλυψε πως είδε τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα με τα μάτια του στη συμπρωτεύουσα. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα […]
The post Τούμπα όλα – Στη Θεσσαλονίκη ο Παναγιωτόπουλος… και όχι στο Μεξικό appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr