e-ΕΦΚΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση- Δείτε τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες

09:56 - 19/12/2021

«Τη μάχη με τη γραφειοκρατία φαίνεται να κερδίζει ο ΕΦΚΑ, ο οποίος εφαρμόζει "κοινωνική πολιτική στην πράξη", προχωρώντας σε αλλαγές και καίριες παρεμβάσεις» αναφέρει ο φορέας. Το άρθρο e-ΕΦΚΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση- Δείτε τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

e-ΕΦΚΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση

«Τη μάχη με τη γραφειοκρατία φαίνεται να κερδίζει ο ΕΦΚΑ, ο οποίος εφαρμόζει “κοινωνική πολιτική στην πράξη”, προχωρώντας σε αλλαγές και καίριες παρεμβάσεις» αναφέρει ο φορέας. Παράλληλα, σημειώνει ότι, μέσα από τις συνολικά 52 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που διαθέτει αυτήν τη στιγμή ο φορέας, πραγματοποιούνται πάνω από 1,2 εκατομμύρια ηλεκτρονικές συναλλαγές τον μήνα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα ... Περισσότερα To άρθρο e-ΕΦΚΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

e-ΕΦΚΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση

«Τη μάχη με τη γραφειοκρατία φαίνεται να κερδίζει ο ΕΦΚΑ, ο οποίος εφαρμόζει “κοινωνική πολιτική στην πράξη”, προχωρώντας σε αλλαγές και καίριες παρεμβάσεις» αναφέρει ο φορέας. Παράλληλα, σημειώνει ότι, μέσα από τις συνολικά 52 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που διαθέτει αυτήν τη στιγμή ο φορέας, πραγματοποιούνται πάνω από 1,2 εκατομμύρια ηλεκτρονικές συναλλαγές τον μήνα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

e-ΕΦΚΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση

«Τη μάχη με τη γραφειοκρατία φαίνεται να κερδίζει ο ΕΦΚΑ, ο οποίος εφαρμόζει "κοινωνική πολιτική στην πράξη", προχωρώντας σε αλλαγές.

Διαβάστε το στο mononews.gr

e-ΕΦΚΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση

«Τη μάχη με τη γραφειοκρατία φαίνεται να κερδίζει ο ΕΦΚΑ, ο οποίος εφαρμόζει "κοινωνική πολιτική στην πράξη", προχωρώντας σε αλλαγές και καίριες παρεμβάσεις» αναφέρει ο φορέας. Παράλληλα, σημειώνει ότι, μέσα από τις συνολικά 52 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που διαθέτει αυτήν τη στιγμή ο φορέας, πραγματοποιούνται πάνω από 1,2 εκατομμύρια ηλεκτρονικές συναλλαγές τον μήνα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα Το άρθρο e-ΕΦΚΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

e-ΕΦΚΑ: Ενα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση - Οι 17 ψηφιακές υπηρεσίες που τέθηκαν σε εφαρμογή το 2021

«Τη μάχη με τη γραφειοκρατία φαίνεται να κερδίζει ο ΕΦΚΑ, ο οποίος εφαρμόζει "κοινωνική πολιτική στην πράξη", προχωρώντας σε αλλαγές και καίριες παρεμβάσεις» αναφέρει ο φορέας.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

e-ΕΦΚΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση

«Τη μάχη με τη γραφειοκρατία φαίνεται να κερδίζει ο ΕΦΚΑ, ο οποίος εφαρμόζει “κοινωνική πολιτική στην πράξη”, προχωρώντας σε αλλαγές... The post e-ΕΦΚΑ: Ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή μετάβαση appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Στην Κύπρο αύριο ο πρωθυπουργός για τη σύνοδο κορυφής της MED9 – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

Ιταλός υπουργός Άμυνας: “Η Ιταλία και ο ΟΗΕ δεν μπορούν να λαμβάνουν εντολές από την ισραηλινή κυβέρνηση”

Σερβία: Με την σημερινή ψηφοφορία στην βουλή ανοίγει ο δρόμος για να ξεκινήσει η εξόρυξη λιθίου

Ο τελευταίος “θρύλος” του τέννις, Νόβακ Τζόκοβιτς, αποχαιρετά τον Ναδάλ: «Θα είμαι εκεί για σένα στη Μάλαγα»

Ο σύμβουλος του Πούτιν «έδειξε» ποιοί δεν θέλουν να εκλεγεί ο Τραμπ

Κυκλώνας Μίλτον: Συγκλονιστικό timelapse ΒΙΝΤΕΟ από την Φλόριντα – Τουλάχιστον 10 νεκροί