Σπύρος Σούλης: Έχουν «πονέσει» τα μάτια μου με τη διακόσμηση σε σπίτια πλούσιων

15:40 - 17/12/2021

O Σπύρος Σούλης μιλάει για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, τα project που έχει απορρίψει, επειδή ανακατεύονταν πεθερικά και γονείς και σχολιάζει με χιούμορ αθάνατες συμβουλές της Ελληνίδας μάνας που αφορούν στη διακόσμηση. Ο γνωστός διακοσμητής Σπύρος Σούλης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς και για ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Σούλης: Έχουν «πονέσει» τα μάτια μου με τη διακόσμηση σε σπίτια πλούσιων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Σούλης: Έχουν «πονέσει» τα μάτια μου με τη διακόσμηση σε σπίτια πλούσιων ανθρώπων

Στο κανάλι του στο Youtube, ο Σπύρος Σούλης δίνει συμβουλές διακόσμησης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σπύρος Σούλης – Έχουν «πονέσει» τα μάτια μου με τη διακόσμηση σε σπίτια πλούσιων ανθρώπων

Στο κανάλι του στο Youtube, ο Σπύρος Σούλης δίνει συμβουλές διακόσμησης

Διαβάστε το στο in.gr

Σπύρος Σούλης: Έχουν «πονέσει» τα μάτια μου με τη διακόσμηση σε σπίτια πλούσιων

Σπύρος Σούλης: μιλάει για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, τα project που έχει απορρίψει, επειδή ανακατεύονταν πεθερικά.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Πατήστε» Playit και το παιχνίδι αρχίζει

Η Δέσποινα Βανδή περνά την παραμονή των Χριστουγέννων με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τους διάσημους φίλους τους

Ο 39χρονος Ραφίνια συνεχίζει στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας

Καρυπίδης σε Ουζουνίδη: «Εσύ ξέρεις καλύτερα τι πρέπει να κάνεις»

Ένοπλες Δυνάμεις: «Πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για την πώληση drones τύπου Aerosonde στον Στρατό Ξηράς

Αμφιλοχία: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 27χρονου ποδοσφαιριστή – Μυστήριο για το πώς έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα