Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Καρμέλα έφτασε στο χωριό

15:28 - 17/12/2021

Οι σημερινές εξελίξεις στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Καρμέλα καταφτάνει στον Πλάτανο με άγριες διαθέσεις, την ώρα που ο Σάββας και η Βαλέρια προσπαθούν να βρουν τρόπο να κουκουλώσουν τον γάμο της Αλίκης. Οι νιόπαντροι, πάλι, κάνουν τον πρώτο τους μεγάλο καβγά, που θα στοιχίσει στον Κανέλλο περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται. Ο Ρένος το σκάει και ζητάει από τη Φένια να φύγει μαζί του στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Ο Θοδωρής κάνει θραύση στην press conference και το παίρνει πάνω του. Οι άντρες μετακομίζουν στο Δημαρχείο ως ένδειξη... διαμαρτυρίας για το μποϊκοτάζ των γυναικών. Πόσο θα αντέξουν, όμως, τις κακουχίες και την υγρασία;

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά