Γιώργος Σαμπάνης: «Έχω δυο παιδιά μαζί μου στην αφίσα μου, τον Snikαρο και την Josephine»

12:04 - 17/12/2021

Ο Γιώργος Σαμπάνης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και την Φωτεινή Πετρογιάννη και μίλησε για πολλά… «Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο […] The post Γιώργος Σαμπάνης: «Έχω δυο παιδιά μαζί μου στην αφίσα μου, τον Snikαρο και την Josephine» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σαμπάνης: «Εγώ ζήτησα την συνεργασία με τον Snik»

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαζωνάκη, στον Σωκράτη Μάλαμα, στη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Σαμπάνης: «Έχω δυο παιδιά μαζί μου στην αφίσα μου, τον Snikαρο και την Josephine»

“Δεν έχω ζήσει κακοποιητικές συμπεριφορές στον αθλητισμό. Δεν τα πιστεύω κι όλα, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει”, λέει ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο Γιώργος Σαμπάνης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και την Φωτεινή Πετρογιάννη και μίλησε για πολλά… «Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο Μαζωνάκη, είναι φίλος μου. Θα τον αγαπώ ανεξαρτήτως συνεργασίας», αναφέρει ο Γιώργος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε