Τέλος από το Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την αποχώρηση του συνεργάτη της

09:26 - 17/12/2021

Εκτός Happy Day θα βρίσκεται από εδώ και πέρα ο Γιώργος Σατσίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής ο To άρθρο Τέλος από το Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την αποχώρηση του συνεργάτη της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του συνεργάτη της από το «Happy Day» (Βίντεο)

Ο συνεργάτης της εκπομπής «Happy Day» αποχωρεί και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τέλος από το Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την αποχώρηση του συνεργάτη της

«Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας. Θέλω να πω ότι  με τον Γιώργο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια τον εκτιμώ και όταν του πρωτοτηλεφώνησα πριν από τρία χρόνια με εμπιστεύθηκε και στην αρχή το έκανε για κάποιους μήνες χωρίς να έχει κάποια απαίτηση για να με στηρίξει εμένα και την εκπομπή», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρετώντας τον Γιώργο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε στον «αέρα» ποιος συνεργάτης της θα σταματήσει από την εκπομπή

Τελείωσε μια τριετής συνεργασία

Διαβάστε το στο news.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Τέλος από το Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την αποχώρηση συνεργάτη της on air - «Δυστυχώς λέμε αντίο»

ΒΙΝΤΕΟ - Τέλος από το Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την αποχώρηση συνεργάτη της on air - «Δυστυχώς λέμε αντίο» 17/12/2021 Εκτός Happy Day θα βρίσκεται από εδώ και πέρα ο Γιώργος Σατσίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος είχε διπλό ρόλο στον Alpha, μέσα από την πρωινή εκπομπή και την παρουσία του στο The Bachelor, αποχωρεί για Λος Άντζελες, όπου και θα αναλάβει νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ. «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας. Θέλω να πω ότι  με τον Γιώργο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, τον εκτιμώ και όταν του πρωτοτηλεφώνησα πριν από τρία χρόνια, με εμπιστεύθηκε και στην αρχή το έκανε για κάποιους μήνες χωρίς να έχει κάποια απαίτηση για να με στ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»