Άλμπερτ Μπουρλά: Πώς βρέθηκε από την Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, στον κορυφαίο αμερικανικό κολοσσό

01:08 - 17/12/2021

Στο «Ενώπιος Ενωπίω» την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (16/12) ο Άλμπερτ Μπουρλά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer μίλησε και για την επαγγελματική του πορεία. Πώς βρέθηκε, όμως, από την Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, στον κορυφαίο αμερικανικό κολοσσό; «Πήγαινα για τον ιατρικό κύκλο, θα μπορούσε να ήταν η καριέρα μου είτε γιατρός ή κτηνίατρος. Το να έχει τελειώσει κανείς κτηνιατρικό τμήμα με διδακτορικό ήταν σπάνιο τότε. Εγώ τότε ήθελα να ακολουθήσω ακαδημαϊκή καριέρα, μπήκα στην εταιρεία όχι με τη θέλησή μου, αλλά με παρότρυνση και με επιμονή τρίτου. Θα πήγαινα για ένα course, για ένα διάστημα, αλλά ερωτεύτηκα τη δουκλειά στ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μάνος Παπαγιάννης και Σοφία Παυλίδου θα βρεθούν ξανά στα δικαστήρια

H Έλενα Παπαρίζου απαντά για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για την παρουσίαση του Εθνικού Τελικού της Eurovision

Σύγκρουση λεωφορείου με μοτοσικλέτα στο Χαλάνδρι – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Έκρηξη σε κυλικείο σχολείου στην Αγία Βαρβάρα

Επέστρεψε στην ψυχιατρική κλινική ο 42χρονος που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στο Κερατσίνι – Απείλησε μητέρα και αδερφή