Μανωλάς – «Θα δώσω και την ψυχή μου για τον Ολυμπιακό»

20:38 - 16/12/2021

«Τρελαμένος» με την επιστροφή στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς που υποσχέθηκε πως θα μιλήσει στο γήπεδο ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη που πίστεψε σε εκείνον όταν φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανωλάς: «Θα δώσω και την ψυχή μου για τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μανωλάς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του  - Μαρινάκης: «Ο Κώστας είναι ηγέτης»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

«Τρελαμένος» με την επιστροφή στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς που υποσχέθηκε πως θα μιλήσει στο γήπεδο ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη που πίστεψε σε εκείνον όταν φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα

Διαβάστε το στο in.gr

Μανωλάς: Ανακουφίστηκαν οι Καταλανοί με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ανακουφισμένοι είναι στην Μπαρτσελόνα, για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο Gazzetta

«Τρελαμένος» με την επιστροφή στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς που υποσχέθηκε πως θα μιλήσει στο γήπεδο ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη που πίστεψε σε εκείνον όταν φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)