Ο Μιχάλης Μόσιος επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο: «Πάρε δρόμο ρε»

11:26 - 16/12/2021

Τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη θεατρική παράσταση “Νικοτιτανικός” συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” λίγο πριν To άρθρο Ο Μιχάλης Μόσιος επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο: «Πάρε δρόμο ρε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Μόσιος: Εκνευρίστηκε ο ηθοποιός με τον δημοσιογράφο – «Πάρε δρόμο ρε!»

Τους συντελεστές της παράστασης «Νικοτιτανικός» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν για την Κύπρο και κάποιοι έκαναν τις δηλώσεις τους, κάποιοι απέφυγαν ευγενικά να μιλήσουν και κάποιοι εκνευρίστηκαν με την παρουσία του δημοσιογράφου. «Φεύγουμε, πάμε Κύπρο, θα δώσουμε όλοι τον εαυτό μας εκεί να κάνουμε μια ωραία παράσταση να ευχαριστηθεί το κοινό της Κύπρου και να περάσουμε ωραία και εμείς και αυτοί» σχολίασε χαμογελαστά ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Στην συνέχεια, η κάμερα σταμάτησε στον Παύλο Χαϊκάλη. Ο δημοσιογράφος του έκανε ερωτήσεις και εκείνος ευγενικά προσπαθούσε να αποφύγει να απαντήσει. «Όχι, παιδιά, όχι!» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης. Στις

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Μιχάλης Μόσιος επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο: «Πάρε δρόμο ρε»

Τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη θεατρική παράσταση «Νικοτιτανικός», συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος  η κάμερα του «Πρωινού». Συγκεκριμένα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»