Κρατερός Κατσούλης: «Έχουν γραφτεί τέρατα για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα Καραβάτου»
00:28 - 16/12/2021
Ο Κρατερός Κατσούλης φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός απάντησε ανάμεσα σε άλλα για τον […]
The post Κρατερός Κατσούλης: «Έχουν γραφτεί τέρατα για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα Καραβάτου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρατερός Κατσούλης: Για τον χωρισμό μου γράφτηκαν τέρατα
«Για τα παιδιά μας δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα», είπε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚρατερός Κατσούλης: Έχουν γραφτεί τέρατα για το χωρισμό μου με την Κατερίνα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» τον Κρατερό Κατσούλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου και την όμορφη σχέση στοργής και αγάπης που έχει με τα παιδιά του. Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για όλα στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Για τα παιδιά μας ... Περισσότερα
To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: Έχουν γραφτεί τέρατα για το χωρισμό μου με την Κατερίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚρατερός Κατσούλης – «Έχουν γραφτεί τέρατα για τον χωρισμό μου»
«Δεν χρειάζεται να ψάξεις, να βρεις, να δημιουργήσεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη ιστορία», σημειώνει ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο in.grΚρατερός Κατσούλης: Έχουν γραφτεί τέρατα για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα Καραβάτου
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/12) στο «The 2Night Show» τον Κρατερό Κατσούλη. Χαμογελαστός και ανανεωμένος ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα 15 κιλά που έχασε, για το μουστάκι που δεν ξύρισε, ακόμα και όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», και για την επιστροφή του στη μυθοπλασία, που αγαπάει τόσο πολύ. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου και την όμορφη σχέση στοργής και αγάπης που έχει με τα παιδιά του. Πόσο έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στη ζωή του; Θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας; Έχει παρακολουθήσει το καινούργιο πρωινό του Star; Θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή; Ο αγα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου: «Έχουν γραφτεί τέρατα…»
Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του με την...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚρατερός Κατσούλης: Ο χωρισμός μου με την Καραβάτου…
Έχουν γραφεί «τέρατα» και ήρθαν στιγμές που ήθελα να κινηθώ νομικά, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων στον Αρναούτογλου.
Διαβάστε το στο thebest.grΚρατερός Κατσούλης: Μίλησε για τον χωρισμό του με την Καραβάτου και τα όσα γράφτηκαν
«Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα» σημείωσε ο Κρατερός Κατσούλης. Ο Κρατερός Κατσούλης φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός απάντησε ανάμεσα σε άλλα για τον χωρισμό του...
The post Κρατερός Κατσούλης: Μίλησε για τον χωρισμό του με την Καραβάτου και τα όσα γράφτηκαν appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚρατερός Κατσούλης: Έχουν γραφτεί τέρατα για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα Καραβάτου
«Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Πιο πολλές φορές είναι στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αυτό αν δεν το συμφωνήσουν οι δύο, δεν πρόκειται να γίνει. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου – «Γράφτηκαν τέρατα, φλέρταρα με την κόκκινη γραμμή»
Για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου αλλά και για τη νέα του ζωή μετά
To άρθρο Ο Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου – «Γράφτηκαν τέρατα, φλέρταρα με την κόκκινη γραμμή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚρατερός Κατσούλης στον Αρναούτογλου: «Έχουν γραφτεί τέρατα για τον χωρισμό μου» (Video)
Τι είπε για τη σημερινή σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου – «Γράφτηκαν τέρατα, φλέρταρα με την κόκκινη γραμμή»
Για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου αλλά και για τη νέα του ζωή, μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του The 2night show όπου και αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα της προσωπικής του ζωής. «Για τα παιδιά μας δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Αν δεν συμφωνήσουν […]
Διαβάστε το στο dete.grΚρατερός Κατσούλης: «Έχουν γραφτεί τέρατα για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα Καραβάτου»
"Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΚρατερός Κατσούλης: Έχουν γραφτεί τέρατα για το χωρισμό μου με την Κατερίνα (VIDEO)
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» τον Κρατερό Κατσούλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χωρισμό...
The post Κρατερός Κατσούλης: Έχουν γραφτεί τέρατα για το χωρισμό μου με την Κατερίνα (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr