«Πέρασε» από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός

21:32 - 15/12/2021

Στην πρεμιέρα του Β’ γύρου, για την εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Super League, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα 3-0 στην έδρα του Ατρόμητου με χατ-τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ανέβηκαν -προσωρινά- στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ που αγωνίζεται την Πέμπτη στην έδρα του Ιωνικού. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύθηκε  ουσιαστικά για μονάχα ένα μισάωρο, αφού από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πάρτι» στο Περιστέρι έστησε ο Ολυμπιακός

Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να φτάνει τα τέσσερα χατ-τρικ καριέρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού και συνολικά τα 50 γκολ σε 80 παιχνίδια πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για τη 14η αγωνιστική και αύξησαν σε 11 βαθμούς τη διαφορά από την ΑΕΚ, με παιχνίδι περισσότερο.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέρασε από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Στην πρεμιέρα του Β’ γύρου, για την εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 3-0 στην έδρα του Ατρόμητου με χατ-τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ανέβηκε -προσωρινά- στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ που αγωνίζεται την Πέμπτη στην έδρα του Ιωνικού. Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύθηκαν για ένα μισάωρο, αφού από τη στιγμή […] The post Πέρασε από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Επιστρέφει στο Περιστέρι ο Γκρέι

Την επιστροφή του Στίβεν Γκρέι σφράγισε και τυπικά το Περιστέρι. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου γκαρντ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα τους την τριετία 2018-21. Παίκτης του Περιστερίου είναι και πάλι ο Στίβεν Γκρέι. Μετά την αποδέσμευσή του από τη Χάποελ Χολόν, ο Αμερικανός γκαρντ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα των δυτικών προαστίων. […] The post Επιστρέφει στο Περιστέρι ο Γκρέι appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Super League: «Παρέλαση» στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός με… σημαιοφόρο τον Ελ Αραμπί

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν 3-0 με χατ-τρικ του Μαροκινού στράικερ

Διαβάστε το στο news.gr

«Αέρας» στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός έχει βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα και το απέδειξε και στο Περιστέρι, όπου χωρίς να παίξει στο μάξιμουμ νίκησε εύκολα με 3-0 τον Ατρόμητο, χάρις σε χατ-τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και αύξησε σε 11 τους βαθμούς της διαφοράς του από τη δεύτερη ΑΕΚ, που θα παίξει σήμερα στη Νεάπολη με τον Ιωνικό, στο […] «Αέρας» στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»