Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έφυγε το βάρος από πάνω μου όταν μίλησα δημόσια»
17:28 - 15/12/2021
H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. […]
The post Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έφυγε το βάρος από πάνω μου όταν μίλησα δημόσια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω, δεν έφυγε το βάρος από πάνω μου»
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ
To άρθρο Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω, δεν έφυγε το βάρος από πάνω μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν έφυγε το βάρος από πάνω μου όταν μίλησα δημόσια»
“Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω” ομολογεί, μέσα σε όλα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο κίνημα metoo και όσα άφησε σε εκείνη η εμπειρία της δημόσιας εξομολόγησης. Πιο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – «Δεν έφυγε το βάρος από πάνω μου όταν μίλησα δημόσια»
H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – «Δεν έφυγε το βάρος από πάνω μου όταν μίλησα δημόσια»
Διαβάστε το στο spoilers