Ξεσπά ο Έκτορας Μποτρίνι: «Γέμισε ο κόσμος σεφ που δεν ξέρουν την τύφλα τους»

15:54 - 15/12/2021

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έκτορας Μποτρίνι ξέσπασε κατά των σεφ, οι οποίοι, όπως […] The post Ξεσπά ο Έκτορας Μποτρίνι: «Γέμισε ο κόσμος σεφ που δεν ξέρουν την τύφλα τους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκτορας Μποτρίνι: Τα «έβαλε» με τους σεφ που δεν ξέρουν την… τύφλα τους – «Μάγκες, η εικόνα δεν τρώγεται!»

Τους σεφ που, όπως τόνισε, νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα αλλά δεν ξέρουν την… τύφλα τους έβαλε στο στόχαστρό του ο Έκτορας Μποτρίνι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο σεφ μέσω της ανάρτησής του υπογράμμισε πως η εικόνα δεν τρώγεται και πως οι μάγειρες πρέπει να είναι στις κουζίνες τους και όχι στο Instagram. «Στην εποχή του πατέρα μου ο μάγειρας επικεντρωνόταν στην κουζίνα του. Τον ενδιέφεραν οι φωτιές του, οι κατσαρόλες του, τα τηγάνια του, κι αν διέθετε, το περιβόλι με τα λαχανικά του. Σήμερα έχει γεμίσει ο κόσμος σεφ και ειδικούς, που τα ξέρουν όλα κι ας μην ξέρουν την τύφλα τους. Οι μάγειρες κάνουν τους σομελιέ και δεν καταλαβαίνουν πως το κρασί που πίνουν κλωτσάει με τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξεσπά ο Έκτορας Μποτρίνι: «Γέμισε ο κόσμος σεφ που δεν ξέρουν την τύφλα τους» (ΕΙΚΟΝΑ)

«Στην εποχή του πατέρα μου ο μάγειρας επικεντρωνόταν στην κουζίνα του. Τον ενδιέφεραν οι φωτιές του, οι κατσαρόλες του, τα τηγάνια του, κι αν διέθετε, το περιβόλι με τα λαχανικά του. Σήμερα έχει γεμίσει ο κόσμος σεφ και ειδικούς, που τα ξέρουν όλα κι ας μην ξέρουν την τύφλα τους. Οι μάγειρες κάνουν τους σομελιέ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξεσπά ο Έκτορας Μποτρίνι – «Γέμισε ο κόσμος σεφ που δεν ξέρουν την τύφλα τους»

Ο Έκτορας Μποτρίνι με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε κατά των σεφ, οι οποίοι, όπως τόνισε, νομίζουν ότι τα ξέρουν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξεσπά ο Έκτορας Μποτρίνι – «Γέμισε ο κόσμος σεφ που δεν ξέρουν την τύφλα τους»

Διαβάστε το στο spoilers

Έκτορας Μποτρίνι: "Γέμισε ο κόσμος σεφ που δεν ξέρουν την τύφλα τους"

"Μάγκες, η εικόνα δεν τρώγεται, πάρτε το χαμπάρι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Έκτορας Μποτρίνι: «Έχει γεμίσει ο κόσμος σεφ που δεν ξέρουν την τύφλα τους»

Έκτορας Μποτρίνι: «Έχει γεμίσει ο κόσμος σεφ που δεν ξέρουν την τύφλα τους» Δείτε την ανάρτηση του Ελληνοϊταλού σεφ στο Instagram Το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου, ο Έκτορας Μποτρίνι έκανε ένα ιδιαίτερο post στο λογαριασμό του στο Instagram. Δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του, όπου κάθεται σε τραπέζι εστιατορίου, και ξέσπασε κατά των σεφ τους […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»