Μπεν Άφλεκ – «Αν δεν είχα χωρίσει θα ήμουν ακόμα αλκοολικός»

14:22 - 15/12/2021

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Μπεν Άφλεκ. Ο γνωστός ηθοποιός ζει τον έρωτά του με την Τζένιφερ Λόπεζ και σχεδιάζει το μέλλον μαζί της. Μετά την επανασύνδεσή του με την Λατίνα σταρ, ο 49χρονος έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και έχει αφήσει στο παρελθόν τον γάμο του με τη μητέρα των τριών παιδιών του, Τζένιφερ Γκάρνερ. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάλος με Ben Affleck: «Αν έμενα με τη Τζένιφερ Γκάρνερ θα ήμουν ακόμα αλκοολικός»

Τρομερή εξομολόγηση από τον Ben Affleck, σε συνέντευξη του στον καυστικό ραδιοφωνικό παραγωγό, Χάουαρντ Στερν! The post Σάλος με Ben Affleck: «Αν έμενα με τη Τζένιφερ Γκάρνερ θα ήμουν ακόμα αλκοολικός» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Βίκτορ Όρμπαν: Θα προσκαλέσει τον Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Ουγγαρία σε κόντρα με το ένταλμα σύλληψης του ΔΠΔ

FY & Αλεξία Κεφαλά: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο MadWalk

Τέμπη: «Ατυχείς συμπτώσεις» λέει το ΑΠΘ για το ζήτημα με το τιμητικό πτυχίο της Κέλλυς

Ουκρανία: Στρατηγικές και μπλόφες – Επικίνδυνα παιχνίδια ΗΠΑ και Ρωσίας

Σοφία Βεργκάρα: Ετοιμάζεται για την φετινή Γιορτή των Ευχαριστιών με ένα ξεχωριστό χορό

Η THEON εξασφαλίζει νέες παραγγελίες ύψους €74 εκατ., έχοντας ήδη ξεπεράσει τα €150 εκατ. το 4ο τρίμηνο του 2024