Ηλίας Ψινάκης: «Αν ο Αντώνης Κανάκης ήξερε, θα τον είχε σουτάρει με κλωτσιές»
13:16 - 15/12/2021
Για την υπόθεση «Στάθης Παναγιωτόπουλος» και την διαχείριση της από την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης, το […]
The post Ηλίας Ψινάκης: «Αν ο Αντώνης Κανάκης ήξερε, θα τον είχε σουτάρει με κλωτσιές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Ψινάκης: Eίμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης Κανάκης δεν ήξερε ότι γινόταν
Στην πολύκροτη υπόθεση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πήρε θέση ο Ηλίας Ψινάκης! Την στήριξη του στον Αντώνη Κανάκη, σχετικά με το θέμα που αφορά τον πρώην συνεργάτη του, εξέφρασε ο Ηλίας Ψινάκης μιλώντας στην Άννα Ζηρδέλη και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό που έγινε, είμαι ... Περισσότερα
To άρθρο Ηλίας Ψινάκης: Eίμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης Κανάκης δεν ήξερε ότι γινόταν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΨινάκης για Παναγιωτόπουλο: «Αν το ήξερε ο Κανάκης θα τον είχε σουτάρει με κλωτσιές» (video)
«Θα είχαν πέσει σφαλιάρες στο φουλ» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗλίας Ψινάκης: Αν ο Αντώνης Κανάκης ήξερε για τον Παναγιωτόπουλο, θα τον είχε σουτάρει με κλωτσιές
O Ηλίας Ψινάκης τόνισε πως «όλο αυτό που έγινε, είμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης δεν το ήξερε ότι γινόταν. Αυτή την χυδαιότητα, αν την ήξερε ο Αντώνης, αποκλείεται να μην τον είχε «σουτάρει» με κλωτσιές. Θα είχαν πέσει σφαλιάρες στο φουλ». «Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι, να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗλίας Ψινάκης: Aν ο Αντώνης Κανάκης ήξερε θα τον είχε «σουτάρει» με κλωτσιές
Ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, στηρίζοντας τον Αντώνη Κανάκη Ο γνωστός μάνατζερ είπε στον Alpha: «όλο αυτό που έγινε, είμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης…
Διαβάστε το στο politik.gr