Ελένη Χατζίδου: «Πήγα σε ψυχίατρο κι έπαιρνα χάπια - Ήμουν σαν σε καταστολή» (βίντεο)

16:14 - 27/12/2019

Η Ελένη Χατζίδου έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή όπου προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη ψυχική της υγεία. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που βίωσε στο παρελθόν και αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάει σε ψυχίατρο και να πάρει φαρμακευτική αγωγή. Τόνισε πως κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της με τη βοήθεια ομοιοπαθητικού. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού. Είναι κάτι που το έχω μοιραστεί με κόσμο και μάλιστα με ρωτάνε πράγματα και μου αρέσει πολύ αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον, βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού ήμουν πάνω στη σκηνή. Είπα συγγνώμη στον κόσμο και έφυγα. Ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Χατζίδου: «Πήγα σε ψυχίατρο, έπρεπε να γίνει κάτι άμεσα»

"Εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού" αποκάλυψε.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις