Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στην πρώτη μου εμφάνιση στο Next Top Model ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος»

18:04 - 14/12/2021

Καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η κριτής του GNTM μίλησε για την τηλεοπτική To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στην πρώτη μου εμφάνιση στο Next Top Model ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Στην πρώτη μου εμφάνιση στο GNTM ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος

Να θυμίσουμε πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε εμφανιστεί στο πρώτο Next Top Model του ANT1 με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Όταν εμφανίστηκα για πρώτη φορά στο GNTM ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος» (vid)

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε εμφανιστεί στο πρώτο Next Top Model του ANT1 με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Εκείνη την περίοδο μάλιστα βρισκόταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. «Η Βίκυ δεν άντεχε, ήθελε να πάω τεσσάρων μηνών έγκυος, ήμουν τεσσάρων μηνών μην κοιτάτε που φαινόμουν για εννιά. Τις γλέντησα τις εγκυμοσύνες μου και τις δύο. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»