Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όσο ήμουν στο νοσοκομείο είδα την Άσπα Τσίνα, δίνει τη μάχη της»
16:00 - 14/12/2021
Με αφορμή ένα θέμα για το αν τελικά ο Νότης Χριστοδούλου θα πάει ή όχι στο
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όσο ήμουν στο νοσοκομείο είδα την Άσπα Τσίνα, δίνει τη μάχη της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: Όσο ήμουν στο νοσοκομείο είδα την Άσπα Τσίνα, δίνει τη μάχη της
Με αφορμή ένα θέμα για το αν τελικά ο Νότης Χριστοδούλου θα πάει ή όχι στο Survivor το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο παρουσιαστής θυμήθηκε τα χρόνια του Fame Story.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑνδρέας Μικρούτσικος: Είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα Τσίνα
Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Με αφορμή το αν θα λάβει μέρος ο Νότης Χριστοδούλου στο Survivor, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την συνάντηση που είχε με την Άσπα Τσίνα, όταν ο ίδιος βρισκόταν στο νοσοκομείο. «Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα Τσίνα. Κάνει θεραπείες η Άσπα. ... Περισσότερα
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα Τσίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑνδρέας Μικρούτσικος: Η επίσκεψη της Άσπας Τσίνα στο νοσοκομείο – «Ήμουν ημιθανής – Δίνει τη μάχη της»
Το γεγονός ότι η Άσπα Τσίνα τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μοιράστηκε με τους συνεργάτες του στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τρίτης(14/12). Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν στην εκπομπή για τον Νότη Χριστοδούλου και για το αν θα πάει τελικά ή όχι στο Survivor, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην Άσπα Τσίνα και την επίσκεψή της. «Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα Τσίνα. Κάνει θεραπείες η Άσπα. Μαθαίνει ότι είναι ο Αντρέας… και βλέπω την Άσπα πρώτη φορά μετά από εκείνα τα χρόνια. Γλυκύτατη. Έκατσε πάρα πολύ ώρα. Πολύ γλυκό κορίτσι. Παιδεμένο από τη ζωή της α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα Τσίνα
Με αφορμή το αν θα λάβει μέρος ο Νότης Χριστοδούλου στο Survivor, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την συνάντηση που είχε με την Άσπα Τσίνα, όταν ο ίδιος βρισκόταν στο νοσοκομείο.
Διαβάστε το στο thebest.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Όσο ήμουν στο νοσοκομείο είδα την Άσπα Τσίνα, δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο» (vid)
Λίγο αργότερα και αφού ανέφεραν πως ο Νότης Χριστοδούλου είναι ακόμη φίλος με την πρώην συμπαίκτριά του Άσπα Τσίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως τη συνάντησε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο αφού εκεί πραγματοποιεί και η ίδια τις θεραπείες της. «Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα. Κάνει θεραπείες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Η Άσπα Τσίνα δίνει τη μάχη της»
Μια αποκάλυψη που αφορά στην Άσπα Τσίνα έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Super Κατερίνα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Άσπα Τσίνα δίνει τη μάχη της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Η Άσπα Τσίνα δίνει τη μάχη της»
“Κάνει θεραπείες η Άσπα Τσίνα”, αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μια αποκάλυψη που αφορά στην Άσπα Τσίνα έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Super Κατερίνα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας για το αν ο Νότης Χριστοδούλου θα πάει στο Survivor. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως συνάντησε την τραγουδίστρια όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο, καθώς εκείνη πραγματοποιεί εκεί τις […]
Διαβάστε το στο irafina.gr