Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Ο τοκετός ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου»
14:30 - 14/12/2021
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος εξομολογείται πόσο έχει αλλάξει η ζωή του με […]
The post Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Ο τοκετός ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτης Χατζηδάκης: Ο τοκετός ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου
Όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως νιώθει με την γέννηση του παιδιού του.. «Μετά τη γέννηση του παιδιού σταμάτησα να ασχολούμαι με ασήμαντα πράγματα. Κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να είσαι και καλός σύντροφος. Έπρεπε να προσέχω τη Χαρά, ώστε ... Περισσότερα
To άρθρο Παναγιώτης Χατζηδάκης: Ο τοκετός ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠαναγιώτης Χατζηδάκης – «Ο τοκετός ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου»
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος εξομολογείται πόσο έχει αλλάξει η ζωή του με τον ερχομό του παιδιού. Μίλησε,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παναγιώτης Χατζηδάκης – «Ο τοκετός ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου»
Διαβάστε το στο spoilersΠαναγιώτης Χατζηδάκης: "Ο τοκετός ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου"
"Μετά τη γέννηση του παιδιού σταμάτησα να ασχολούμαι με ασήμαντα πράγματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr