Η Ελένη Χατζίδου μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε – «Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες»
14:54 - 27/12/2019
Την Ελένη Χατζίδου φιλοξένησε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Μεσημέρι”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις κρίσεις πανικού […]
The post Η Ελένη Χατζίδου μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε – «Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Χατζίδου: Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες
Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη σε μεσημεριανή εκπομπή. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που βίωσε στο παρελθόν και αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάει σε ψυχίατρο και να πάρει φαρμακευτική αγωγή.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλένη Χατζίδου: Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες (VIDEO)
Για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε πάνω στη σκηνή, αλλά και πώς τις αντιμετώπισε μίλησε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
«Εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού. Είναι κάτι που το έχω μοιραστεί με κόσμο και μάλιστα με ρωτάνε πράγματα και μου αρέσει πολύ αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον, βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού ήμουν πάνω στη σκηνή. Είπα συγγνώμη στον κόσμο και έφυγα. Ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που δουλεύαμε τότε μαζί και μου είπε “μην αγχώνεσαι, είναι κρίση πανικού”.
Πήγα σε όλους τους γιατρούς, σε ενδοκρινολόγο, σε παθολόγο, σε πνευμονολόγο και όλοι μου είπαν να πάω σε ψυχ
Διαβάστε το στο thestival.grΓνωστή τραγουδίστρια: Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες
Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ αλλων μίλησε για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε πάνω στη σκηνή, αλλά και πώς τις αντιμετώπισε
Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού ήμουν πάνω στη σκηνή. Είπα συγγνώμη στον κόσμο και έφυγα....
Πήγα σε
Διαβάστε το στο madata.grΗ Ελένη Χατζίδου μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε – «Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες»
Την Ελένη Χατζίδου φιλοξένησε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Μεσημέρι”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε πάνω στη σκηνή, αλλά και πώς τις αντιμετώπισε. «Εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού. Είναι κάτι που το έχω μοιραστεί με κόσμο και μάλιστα με ρωτάνε πράγματα και μου αρέσει πολύ αν μπορώ να βοηθήσω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Ελένη Χατζίδου μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε – «Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες»
Την Ελένη Χατζίδου φιλοξένησε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Μεσημέρι”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε πάνω στη σκηνή, αλλά και πώς τις αντιμετώπισε. «Εγώ πάθαινα κρίσεις πανικού. Είναι κάτι που το έχω μοιραστεί με κόσμο και μάλιστα με ρωτάνε πράγματα και μου αρέσει πολύ αν μπορώ να βοηθήσω […]
Η Ελένη Χατζίδου μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε – «Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες» - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
Διαβάστε το στο daddy-cool.grΕλένη Χατζίδου: «Πήγα σε ψυχίατρο, έπαιρνα χάπια για έξι μήνες»
Ελένη Χατζίδου: Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της.
Διαβάστε το στο pagenews.gr