Το Καφέ της Χαράς: Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα
13:24 - 13/12/2021
Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Ρένια Λουιζίδου, και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στο χρόνο, και σε άγνωστες […]
The post Το Καφέ της Χαράς: Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»
«Στα εξωτερικά γυρίσματα, τα καλοκαίρια γυρίζουμε χειμωνιάτικες σκηνές και φοράμε μπουφάν στους 40 βαθμούς Κελσίου και το χειμώνα παίζουμε με τα κοντομάνικα», αναφέρει μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς
«Πάντα έλεγα στον Χάρη Ρώμα, “δεν σε πιστεύω που το γράφεις μόνος σου και γράφεις για τον εαυτό σου αυτό το ρόλο”»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤο Καφέ της Χαράς – Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα
«Πάντα έλεγα στον Χάρη Ρώμα, “δεν σε πιστεύω που το γράφεις μόνος σου και γράφεις για τον εαυτό σου αυτό το ρόλο”»
Διαβάστε το στο in.grΚαφέ της Χαράς: Η Ρένια Λουϊζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα
Την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη θρυλική σειρά του Ant1 «Καφέ της Χαράς» θυμήθηκε η Ρένια Λουϊζίδου για λογαριασμό της σειράς «Πάμε Δανάη» του Mega. Η Ρένια Λουιζίδου, η οποία υποδυόταν την πρωτευουσιάνα Χάρα Χάσκα υπογράμμισε πως: «Η Χαρά είναι ο ρόλος που με χαρακτηρίζει περισσότερο από όλους. Ίσως από όλους τους υπόλοιπους ρόλους που έχω κάνει, μου μοιάζει περισσότερο στους τρόπους και τη συμπεριφορά. Ο ρόλος τη Χαράς δε με δυσκόλεψε. Αν και οι ζωές μας δεν έμοιαζαν σε τίποτα, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έφεραν τη Χαρά πολύ κοντά σε εμένα». Τι της έλεγε ο κόσμος που την συναντούσε στο δρόμο; «Ο κόσμος μού έλεγε “πώς τον αντέχεις κορίτσι μου τον γρουσούζη”, για τον Πώποτα. Πά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»
«Στα εξωτερικά γυρίσματα, τα καλοκαίρια γυρίζουμε χειμωνιάτικες σκηνές και φοράμε μπουφάν στους 40 βαθμούς Κελσίου και το χειμώνα παίζουμε με τα κοντομάνικα», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Το άρθρο Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΤο Καφέ της Χαράς: Η Ρένια Λουιζίδου θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα
«Σε όλα τα εξωτερικά γυρίσματα, τα καλοκαίρια γυρίζουμε χειμωνιάτικες σκηνές και φοράμε μπουφάν στους 40 βαθμούς Κελσίου, και το χειμώνα παίζουμε με τα κοντομάνικα», είπε η Ρένια Λουιζίδου. Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Ρένια Λουιζίδου, και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στο χρόνο, και σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς […]
Διαβάστε το στο irafina.grΡένια Λουιζίδου - Θυμάται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»
"Στα εξωτερικά γυρίσματα, τα καλοκαίρια γυρίζουμε χειμωνιάτικες σκηνές και φοράμε μπουφάν στους 40 βαθμούς Κελσίου και το χειμώνα παίζουμε με τα κοντομάνικα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr