Η Φάρμα: Λύγισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης – Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου…

00:10 - 13/12/2021

Δεν έχουμε συνηθίσει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να λυγίζει αλλά απόψε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης είχε μία ευάλωτη στιγμή κατά τη διάρκεια του βραδινού γεύματος. Ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Φάρμα: Λύγισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης – Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου…

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο βραδινό τραπέζι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συγκινείται μιλώντας για τους σταθμούς της ζωής του

Εξομολογείται πως του λείπουν η γυναίκα και οι κόρες του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Φάρμα: «Έσπασε» ο Ψωμιάδης – «Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου...» (vid)

Η Φάρμα: «Λύγισε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπροστά στους συμπαίκτες τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φάρμα: «Λύγισε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης – «Δεν φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα περνούσα αυτή τη δοκιμασία»

O πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε χαρακτηριστικά προς τους συμπαίκτες του πως «πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι, αλλά είμαι ένας από εσάς. Στεναχωριέμαι όταν ακούω το «Κύριε Παναγιώτη» αλλά πήρα τον λόγο γιατί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φάρμα: «Λύγισε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης – «Στα τελευταία χρόνια της ζωής μου, δεν το φανταζόμουν» (Video)

Έδειξε την πιο ευάλωτη πλευρά του

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Φάρμα - Παναγιώτης Ψωμιάδης: Δεν φανταζόμουνα ότι στην ηλικία μου θα περνούσα αυτή την δοκιμασία

Ο λόγος που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους συμπαίκτες του στο τελευταίο επεισόδιο της «Φάρμας».Αιφνιδίασε τους συμπαίκτες του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο τελευταίο επεισόδιο της «Φάρμας». Την ώρα του φαγητού, γύρω από το τραπέζι, ο τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας άρχισε να μιλάει για την οικογένειά του και την πολιτική διαδρομή του. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της αφήγησής του βούρκωσε και απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του ευχαρίστησε για την υπομονή τους. «Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε το δικαίωμα να συμμετάσχω στη Φάρμα» είπε και εξήγησε τους λόγους της συγκίνησής του. «Μου έλειψαν οι συνεργάτες μου οι φίλοι μου αλλά πάνω απ’ όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Η Φάρμα: «Έσπασε» ο Ψωμιάδης – «Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου…» (Βίντεο)

Συγκινητικό στιγμιότυπο παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (12/12) επεισόδιο της «Φάρμας», με πρωταγωνιστή στον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης την ώρα του φαγητού στην τραπεζαρία ξεκίνησε να μιλάει στους συμπαίκτες του για τις ημέρες του στο ριάλιτι και άρχισε να βουρκώνει. «Πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας […] The post Η Φάρμα: «Έσπασε» ο Ψωμιάδης – «Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου…» (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη