Φάρμα: «Είμαι ο Ζορό» εξήγησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και έπεσε στο καρότσι
23:40 - 12/12/2021
Μια χιουμοριστική στιγμή πρόσφερε, μέσα από την Φάρμα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον […]
The post Φάρμα: «Είμαι ο Ζορό» εξήγησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και έπεσε στο καρότσι appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Φάρμα»: Λύγισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Στο χθεσινό επεισόδιο της «Φάρμας» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης...
Διαβάστε το στο ZouglaΦάρμα: «Έσπασε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και συγκίνησε τους πάντες
Την πιο ευάλωτη πλευρά του έδειξε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Φάρμα και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Αφορμή για αυτήν στάθηκε η πολυήμερη απουσία της συζύγου και της κόρης του από το πλευρό του. Ειδικότερα, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε χαρακτηριστικά προς τους συμπαίκτες του πως «πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι, αλλά είμαι ένας από εσάς. Σταναχωριέμαι όταν ακούω το «Κύριε Παναγιώτη» αλλά πήρα τον λόγο γιατί ήθελα να νιώσετε αυτό που νιώθει η ψυχή μου αυτή τη στιγμή. Τώρα το ένιωσα. Μπορεί να
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Φάρμα»: Λύγισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Στο χθεσινό επεισόδιο της «Φάρμας» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξέσπασε σε κλάματα. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την ώρα του φαγητού στην τραπεζαρία ξεκίνησε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΦάρμα: «Έσπασε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και συγκίνησε τους πάντες
Τι συνέβη και “λύγισε” στη Φάρμα ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας; Την πιο ευάλωτη πλευρά του έδειξε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Φάρμα και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Αφορμή για αυτήν στάθηκε η πολυήμερη απουσία της συζύγου και της κόρης του από το πλευρό του. Ειδικότερα, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης […]
The post Φάρμα: «Έσπασε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και συγκίνησε τους πάντες appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr