Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Ας σταματήσει να είναι ταμπού το θέμα του καρκίνου»
17:14 - 12/12/2021
Καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο […]
The post Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Ας σταματήσει να είναι ταμπού το θέμα του καρκίνου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: «Ας σταματήσει να είναι ταμπού ο καρκίνος»
Στην περιπέτεια που βίωσε με τον καρκίνο τον οποίο «πάλεψε» στα ίσα και κατάφερε να τον κερδίσει, αναφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, σε συνέντευξή του στο MEGA. «Ακόμα και σήμερα έχω σοβαρούς πόνους από τις θεραπείες που έκανα και αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν. Είναι πόνοι στα κόκαλα, στους μύες…» είπε μεταξύ άλλων. ... Περισσότερα
To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: «Ας σταματήσει να είναι ταμπού ο καρκίνος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑντίνοος Αλμπάνης: Ο καρκίνος δεν είναι ταμπού - Μπορεί να ξεπεραστεί
Στον καναπέ του «Τι Λες Τώρα!» έκατσε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» και μίλησε ανοιχτά για την ταλαιπωρία που πέρασε, τις σκέψεις του, αλλά και την αισιοδοξία που νιώθει για την ζωή του μετά από την περιπέτειά του. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που συμμετέχει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο Δάσκαλος», που έρχεται στο MEGA αναφέρθηκε στα γυρίσματα στους Παξούς, τα οποία ολοκληρώθηκαν και αποκάλυψε ότι έσβησε όλα τα σενάρια που είχε στις συσκευές του για να μην διαρρεύσει το σενάριο. «Υποδύομαι τον γιατρό. Η συνεργασία με τον Χριστόφορο είναι πολύ όμορφη. Έχει εμπειρία στην τηλεόραση και ξέρει πολύ καλά τι πρέπ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΑντίνοος Αλμπάνης: «Ας σταματήσει να είναι ταμπού ο καρκίνος»
"Ακόμα και σήμερα έχω σοβαρούς πόνους από τις θεραπείες που έκανα και αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν. Είναι πόνοι στα κόκαλα, στους μύες... Πόνοι σοβαροί, όχι σε τόσο μεγάλη ένταση όπως παλιά αλλά τους έχω κληρονομήσει και θα μου μείνουν"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr