Τζένη Μπότση για metoo: «Έπρεπε να βγει η Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω»

13:10 - 12/12/2021

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μιλώντας για την δύο ετών κόρη To άρθρο Τζένη Μπότση για metoo: «Έπρεπε να βγει η Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Μπότση για το #MeToo: «Έπρεπε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου να μιλήσει για να ξυπνήσω κι εγώ»

Για την παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν και το κίνημα #MeToo μίλησε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

«Εγώ ησύχασα και δεν το περίμενα ότι θα ησυχάσω τόσο πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Tζένη Μπότση για την κακοποίηση που δέχθηκε: «Έπρεπε να βγει η Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω»

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζένη Μπότση για το #MeToo: Χρειάστηκε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου για να «ξυπνήσω»

Τζένη Μπότση: Η ηθοποιός μίλησε για την παρενόχληση που είχε δεχθεί, για το κίνημα #MeToo και την απόφασή της να…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Tζένη Μπότση για την κακοποίηση που δέχθηκε: «Έπρεπε να βγει η Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω»

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε μεταξύ άλλων για την δύο ετών κόρη της, την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τζένη Μπότση για MeToo: Έπρεπε να βγει η Μπεκατώρου για να ξυπνήσω (Video)

Για την απόφασή της να καταγγείλει γνωστό ηθοποιό για κακοποίηση και το ελληνικό #metoo αναφέρθηκε η Τζένη Μπότση.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τζένη Μπότση: "Έπρεπε να βγει η Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω"

Η Τζένη Μπότση θέλησε να πάρει θέση για το #metoo

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μιλώντας για την δύο ετών κόρη της, την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και το ελληνικό #metοο. Η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε ανοιχτά την ηθοποιό για τα συναισθήματά της αυτή την περίοδο λίγους μήνες μετά τις καταγγελίες κατά γνωστών καλλιτεχνών. «Εγώ ησύχασα και δεν το περίμενα ότι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μπότση: «Έπρεπε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου να μιλήσει για να ξυπνήσω κι εγώ»

Για την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και την απόφαση της να μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που δέχθηκε μίλησε η Τζένη Μπότση. Συγκεκριμένα ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»: «Δεν…

Διαβάστε το στο politik.gr

Τζένη Μπότση: Έπρεπε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου να μιλήσει για να ξυπνήσω κι εγώ

Aνοιχτά για την παρενόχληση που δέχτηκε μίλησε η Τζένη Μπότση στη Σίσσυ Χρηστίδου Για την τηλεοπτική της επιστροφή, την δύο ετών κόρη της, αλλά και την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που δέχτηκε μίλησε η Τζένη Μπότση. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου και αναφέρθηκε στο κίνημα του #MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. «Δεν θα κρίνω, ούτε θα πω τι να κάνουν αυτοί που έχουν κάνει αδικήματα. Ο καθένας κρίνεται από την δική του πορεία. Δεν το περίμενα ότι θα ησυχάσω τόσο πολύ αφού είπα τι είχε συμβεί, ηρέμησα και βλέπω τη ζωή πιο θετικά. Έγινε μια μεγάλη αλλαγή. Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο και συνεχίζει ο κόσμος να μ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Τζένη Μπότση: «Μπορεί να μην πάει στα δικαστήρια η δική μου κακοποίηση»

Τζένη Μπότση: Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, και μίλησε για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»