Μπουράκ Χακί: «Έχω αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλάω για την αγάπη μου προς την Ελλάδα»
23:00 - 11/12/2021
Με αφορμή τη συμμετοχή του στην νέα ταινία της Μιμής Ντενίση “Σμύρνη μου αγαπημένη” ο Μπουράκ
To άρθρο Μπουράκ Χακί: «Έχω αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλάω για την αγάπη μου προς την Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπουράκ Χακί: «Έχω νιώσει πολλές φορές τους Τούρκους να ενοχλούνται, όταν μιλάω με τόση αγάπη για την Ελλάδα»
Ο Τούρκος ηθοποιός εξήγησε πως νιώθει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τους Έλληνες
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜπουράκ Χακί: «Έχω αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλάω για την αγάπη μου προς την Ελλάδα»
O Τούρκος ηθοποιός Mπουράκ Χακί με αφορμή τη συμμετοχή του στην νέα ταινία της Μιμής Ντενίση “Σμύρνη μου αγαπημένη” μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στην Ελλάδα....
Διαβάστε το στο ZouglaΜπουράκ Χακί: «Έχω αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλάω για την αγάπη μου προς την Ελλάδα»
O Τούρκος ηθοποιός Mπουράκ Χακί με αφορμή τη συμμετοχή του στην νέα ταινία της Μιμής Ντενίση “Σμύρνη μου αγαπημένη” μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπουράκ Χακί: «Πολλές φορές έχω αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλάω για την αγάπη μου προς την Ελλάδα»
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στην Ελλάδα και παραδέχτηκε ότι αρκετές φορές έχει αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλά για τη χώρα μας με τόσο ωραία λόγια. Τι σου λένε οι Έλληνες όταν σε βλέπουν από κοντά; Με αγαπάνε, με αγκαλιάζουν, μου μιλάνε, μου δείχνουν τον θαυμασμό τους, το βλέπω στα μάτια τους. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπουράκ Χακί: «Έχω νιώσει πολλές φορές τους Τούρκους να ενοχλούνται, όταν μιλάω με τόση αγάπη για την Ελλάδα»
Ο Τούρκος ηθοποιός εξήγησε πως νιώθει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τους Έλληνες
Διαβάστε το στο patrasevents.gr