Μπουράκ Χακί: «Έχω αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλάω για την αγάπη μου προς την Ελλάδα»

23:00 - 11/12/2021

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην νέα ταινία της Μιμής Ντενίση “Σμύρνη μου αγαπημένη” ο Μπουράκ To άρθρο Μπουράκ Χακί: «Έχω αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλάω για την αγάπη μου προς την Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπουράκ Χακί: «Έχω νιώσει πολλές φορές τους Τούρκους να ενοχλούνται, όταν μιλάω με τόση αγάπη για την Ελλάδα»

Ο Τούρκος ηθοποιός εξήγησε πως νιώθει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τους Έλληνες

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μπουράκ Χακί: «Έχω αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλάω για την αγάπη μου προς την Ελλάδα»

O Τούρκος ηθοποιός Mπουράκ Χακί με αφορμή τη συμμετοχή του στην νέα ταινία της Μιμής Ντενίση “Σμύρνη μου αγαπημένη” μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στην Ελλάδα....

Διαβάστε το στο Zougla

O Τούρκος ηθοποιός Mπουράκ Χακί με αφορμή τη συμμετοχή του στην νέα ταινία της Μιμής Ντενίση “Σμύρνη μου αγαπημένη” μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μπουράκ Χακί: «Πολλές φορές έχω αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλάω για την αγάπη μου προς την Ελλάδα»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στην Ελλάδα και παραδέχτηκε ότι αρκετές φορές έχει αισθανθεί ενόχληση από Τούρκους όταν μιλά για τη χώρα μας με τόσο ωραία λόγια. Τι σου λένε οι Έλληνες όταν σε βλέπουν από κοντά; Με αγαπάνε, με αγκαλιάζουν, μου μιλάνε, μου δείχνουν τον θαυμασμό τους, το βλέπω στα μάτια τους. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μπουράκ Χακί: «Έχω νιώσει πολλές φορές τους Τούρκους να ενοχλούνται, όταν μιλάω με τόση αγάπη για την Ελλάδα»

Ο Τούρκος ηθοποιός εξήγησε πως νιώθει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τους Έλληνες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»