Κώστας Χαρδαβέλλας: Όλα όσα είπε για την «μάχη» του με τον καρκίνο - «Δεν έπρεπε να τον φοβηθώ τον θάνατο»
22:52 - 11/12/2021
Για τη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο στους λεμφαδένες το 2009 μίλησε ο δημοσιογράφος, Κώστας Χαρδαβέλλας, σε τηλεοπτική εκπομπή. Κάτι που του άλλαξε τη ζωή και από την οποία βγήκε νικητής.
«Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα με νικήσει. Του έλεγα, ‘θα σε νικήσω εγώ’! Τον είχα σαν μια οντότητα μπροστά μου, σαν να υπήρχε ένας άνθρωπος κακός που θέλει να μου πάρει το κεφάλι. Του έλεγα, ‘δεν θα με φας εσύ αλλά εγώ’. Αυτό με συνόδευσε σε όλη την προσπάθεια της θεραπείας», είπε ο δημοσιογράφος.
Όσο για την πορεία της ζωής του ανέφερε: «Από παιδί έχω κρεμάσει την γούνα μου στο καρφί. Είμαι έτοιμος για όλα. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε χωρίς γονείς, στη συνέχεια σαν επαγγελματίας έχω πάει τουλάχιστον σε τριάντα π
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Παπαδόπουλος: Μιλά για την περιπέτειά του με τον καρκίνο – «Για τον γιο μου φοβάμαι»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Μαρίνα
To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: Μιλά για την περιπέτειά του με τον καρκίνο – «Για τον γιο μου φοβάμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Του έλεγα, ‘δεν θα με φας εσύ αλλά εγώ’»
Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στους λεμφαδένες το 2009 μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, μια μάχη που του άλλαξε τη ζωή και από την οποία βγήκε νικητής. Τα όσα είπε συγκλονίζουν, αλλά δίνουν και κουράγιο σε όσους και όσες βρίσκονται αντιμέτωποι/ες με τον αόρατο αυτό εχθρό. «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα με νικήσει. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚώστας Χαρδαβέλλας: Μιλά για την περιπέτεια του με τον καρκίνο – «Έχω “μιλήσει” με τον θάνατο»
O Κώστας Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει στο «Όλα Γκουντ» άγνωστες πτυχές από τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη, ενώ μιλάει και για την περιπέτεια με τον καρκίνο. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως από μικρός είχε μάθει να είναι έτοιμος για όλα και πως έχει μιλήσει με τον θάνατο πολλές φορές ενώ δεν φοβάται πως θα πεθάνει από καρκίνο. Διαβάστε […]
The post Κώστας Χαρδαβέλλας: Μιλά για την περιπέτεια του με τον καρκίνο – «Έχω “μιλήσει” με τον θάνατο» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr