Premier League: Χιονάνθρωπος… για κλάματα! Έριξε τη Λαμποργκίνι του σε αυλή – video

11:33 - 27/12/2019

O Μικαΐλ Αντόνιο της Γουεστ Χαμ πέρασε μια... δύσκολη ημέρα Χριστουγέννων, ρίχνοντας την πανάκριβη Λαμποργκίνι του στη μάντρα ενός σπιτιού. To άρθρο Premier League: Χιονάνθρωπος… για κλάματα! Έριξε τη Λαμποργκίνι του σε αυλή – video δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Premier League: Χιονάνθρωπος… για κλάματα! Έριξε τη Λαμποργκίνι του σε αυλή – video

Lamianow.gr Premier League: Χιονάνθρωπος… για κλάματα! Έριξε τη Λαμποργκίνι του σε αυλή – video Τελείωσε την προπόνηση του, είπε να ντυθεί και χιονάνθρωπος λόγω των ημερών, αλλά η συνέχεια δεν ήταν όπως την είχε στο μυαλό του. Ο Μικαΐλ Αντόνιο είχε… δύσκολη ημέρα Χριστουγέννων. Χωρίς να έχει διευκρινιστεί το πως έγινε, ο παίκτης της Γουέστ Χαμ έριξε το απόγευμα των Χριστουγέννων την £210,000 Λαμποργκίνι Huracan του στην αυλή ενός […] Premier League: Χιονάνθρωπος… για κλάματα! Έριξε τη Λαμποργκίνι του σε αυλή – video Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κίνα σε Τραμπ: Ακύρωσε αμέσως τους νέους δασμούς – Θα λάβουμε αντίμετρα για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας

Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Μετά από 45 χρόνια, Ιορδάνης και Πατέρας Παΐσιος συναντιούνται

Βόλος: «Μου στέλνουν κατάρες για εμένα και το παιδί μου» λέει η pet groomer που έχει σηκώσει «κύμα» οργής για κακοποίηση ζώων

Μπακογιάννης για Ιμάμογλου: Βρίσκεται φυλακισμένος επειδή τόλμησε να κερδίσει 3 φορές με δημοκρατικό τρόπο

Προβλέψεις για ζημιά 750 δισ. ευρώ στην ευρωπαϊκή οικονομία από τους δασμούς Τραμπ

Καλλιμάρμαρο: «Ξηλώνεται» η τεράστια κατασκευή της Coca Cola μπροστά από το Παναθηναϊκό στάδιο