Δούνια – Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι προκατειλημμένοι

16:44 - 11/12/2021

Η Νόνη Δούνια μίλησε και για τα σχόλια που ειπώθηκαν για την εμφάνισή της στη Βουλή

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νόνη Δούνια: Έχω πρόβλημα με όσους δεν είναι συνεπείς

«Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι προκατειλημμένοι», λέει η Νόνη Δούνια. Τι απάντησε στην… ανάκριση από την Καυερίνα Καραβάτου. Η μοναδική Νόνη Δούνια βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Τι λες τώρα!» που παρουσι8άζει η Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για την καθημερινότητα της και τις ικανότητές της ως μητέρα. «Είμαι ψύχραιμη ως μητέρα, ίσως είναι ... Περισσότερα To άρθρο Νόνη Δούνια: Έχω πρόβλημα με όσους δεν είναι συνεπείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νόνη Δούνια: Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι προκατειλημμένοι

Νόνη Δούνια: Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του «Τι λες τώρα!» και μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Nόνη Δούνια: Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι προκατειλημμένοι

Μίλησε και για τα σχόλια που ειπώθηκαν για την εμφάνισή της στη Βουλή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Πού τοποθετήθηκε το πρώτο φανάρι στην Ελλάδα;

Μπορέλ: Οι κυβερνήσεις της ΕΕ δεν μπορούν να επιλέγουν αν θα εφαρμόζουν ή όχι τα εντάλματα σύλληψης του ΔΠΔ

Σαρωτική η Λεβερκούζεν (5-2), εύκολα η Ντόρτμουντ (4-0), μυθική ανατροπή από τη Χόφενχαϊμ (4-3)

Ολυμπιακός – Ρόμα 10-3: Ασταμάτητες οι «ερυθρόλευκες», έκαναν το 3/3

Επικίνδυνες συνθήκες για χιλιάδες καρκινοπαθείς στη δυτική Ελλάδα – Σοβαρές ελλείψεις γιατρών

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χιλιάδες Βορειοκορεάτες σε πολεμική ετοιμότητα – Απειλές Πούτιν για εκτοξεύσεις πυραύλων