Συντάξεις Ιανουαρίου 2022. Οριστικά νωρίτερα η πληρωμή

20:18 - 10/12/2021

Tweet Συντάξεις Ιανουαρίου 2022. Οριστικά νωρίτερα η πληρωμή Πληρωμή συντάξεων ΕΦΚΑ δημοσίου ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΝΑΤ ΟΓΑ ΕΤΑΑ επικουρικές   Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2022.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συντάξεις Ιανουαρίου 2022. Οριστικά νωρίτερα η πληρωμή

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρο Χριστουγέννων και Συντάξεις Ιανουαρίου 2022 – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής

Πιο νωρίς -και πιο συγκεκριμένα κατά την εβδομάδα 20- 24 Δεκεμβρίου- αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Ιανουαρίου 2022 στους δικαιούχους λόγω των εορτών. Πότε μπαίνουν οι συντάξεις Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ... Περισσότερα To άρθρο Δώρο Χριστουγέννων και Συντάξεις Ιανουαρίου 2022 – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα οι πληρωμές, όλες οι ημερομηνίες

Νωρίτερα από συνήθως θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις τον Ιανουάριο του 2022 στους δικαιούχους λόγω γιορτών.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συντάξεις Ιανουαρίου – πριν τα Χριστούγεννα οι πληρωμές

Την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ. Το άρθρο Συντάξεις Ιανουαρίου – πριν τα Χριστούγεννα οι πληρωμές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Δώρο Χριστουγέννων και Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες πληρωμής

Πιο νωρίς -και πιο συγκεκριμένα κατά την εβδομάδα 20- 24 Δεκεμβρίου- αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Ιανουαρίου 2022 στους δικαιούχους λόγω των εορτών. Πότε μπαίνουν οι συντάξεις Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8. Τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη