Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Τζίμης μαθαίνει την αλήθεια για τον Σάββα
15:28 - 10/12/2021
Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», το σχέδιο της Κατερίνας, αντί να την ξεμπερδέψει, την μπερδεύει ακόμα περισσότερο, αφού ανακαλύπτει πως η Καρμέλα ξέρει... ελληνικά! Η Αλίκη πετάει στον έβδομο ουρανό, που επιτέλους θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, όχι όμως και η Χρύσα, που κοντεύει να πρασινίσει από τη ζήλια της. Η κόντρα του Ηλία με τον Παναγή καλά κρατεί, αλλά ο Ηλίας είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να χαλάσει τη σχέση του με τη Φιλιώ και της ετοιμάζει ρομαντικό ραντεβού στο μπακάλικο. Ο Τζίμης μπορεί να είναι άτυχος με την Κική, η τύχη όμως θα του χαμογελάσει στο σπίτι του Σάββα, αφού θα ανακαλύψει πως η
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας είναι αποφασισμένος να μην χαλάσει η σχέση με τη Φιλιώ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 – Επεισόδιο 60ό: Το σχέδιο της Κατερίνας, αντί να την ξεμπερδέψει, την μπερδεύει ακόμα περισσότερο, […]
The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας είναι αποφασισμένος να μην χαλάσει η σχέση με τη Φιλιώ appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr