Σοκάρει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν έμεινα μόνη μου, ξέφυγε η κατάσταση με την κοκαΐνη»
14:46 - 10/12/2021
Επώνυμοι που έκαναν χρήση ναρκωτικών και κατάφεραν να ξεμπλέξουν, αλλά και άνθρωποι που αφιέρωσαν τη ζωή
To άρθρο Σοκάρει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν έμεινα μόνη μου, ξέφυγε η κατάσταση με την κοκαΐνη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν έμεινα μόνη μου, ξέφυγε η κατάσταση με την κοκαΐνη»
Επώνυμοι που έκαναν χρήση ναρκωτικών και κατάφεραν να ξεμπλέξουν, αλλά και άνθρωποι που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο κυνήγι των ουσιών μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Αυτοψία, το βράδυ της Πέμπτης.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν έμεινα μόνη μου, ξέφυγε η κατάσταση με την κοκαΐνη» (Video)
«Ξεκίνησα τα ναρκωτικά στο Γυμνάσιο» αναφέρει η κόρη της αξέχαστης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη
Διαβάστε το στο topontiki.grΣοκάρει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν έμεινα μόνη μου, ξέφυγε η κατάσταση με την κοκαΐνη»
Επώνυμοι που έκαναν χρήση ναρκωτικών και κατάφεραν να ξεμπλέξουν, αλλά και άνθρωποι που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο κυνήγι των ουσιών μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Αυτοψία, το βράδυ της Πέμπτης. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και πως από ένα απλό τσιγάρο η κατάσταση ξέφυγε και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Ελένη Λυκουρέζου: Έχασα τον έλεγχο από την κοκαΐνη
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τον εθισμό που είχε στη κοκαΐνη.Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ για τον εθισμό που είχε στα ναρκωτικά και ιδιαίτερα στην κοκαΐνη. Η κόρη της αείμνηστης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, σημείωσε πως «το πρώτο τσιγάρο το έκανα στα 13-14. Ήμουν σε παρέα εκτός σχολείου, γιατί έκανα πάντα παρέα με μεγαλύτερους. Ήταν φανταστικά! Οι πρώτες φορές ήταν “περνάω φανταστικά”. Εντάξει, στο γυμνάσιο δεν θεωρείσαι μικρό παιδί, αλλά πιστεύω ότι δεν σε πιέζουν να κάνεις κάτι. Εγώ δεν κατηγόρησα ποτέ κανέναν για ό,τι έκανα στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου. Είχα την επιλογή να πω “όχι”. Είχα την περιέργεια τι είναι αυτό το πράγμα που κάνουν οι μ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr