Πολύ κλάμα στη «Φάρμα»: Ο Ψωμιάδης πλαντάζει, «είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς σας» (vid)

13:26 - 10/12/2021

«Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι. Είμαι ένας από σας. Στεναχωριέμαι όταν ακούω το “κύριε Παναγιώτη”» λέει στους συμπαίκτες του στη «Φάρμα» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλάνταξε στο κλάμα ο Ψωμιάδης μέσα στη «Φάρμα»: «Είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς σας»

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος στα 73 του, αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι «Φάρμα» και να κάνει τον… αγρότη. Ο έκπτωτος πρώην περιφερειάρχης, δοκιμάζει νέα μονοπάτια στην ζωή του και μετά από την ενασχόληση με την πολιτική και τις επιχειρήσεις, δοκιμάζει την τύχη του στο ριάλιτι του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παναγιώτης Ψωμιάδης – “Φάρμα”: «Eίμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς σας»

Στο νέο επεισόδιο της "Φάρμας", O Παναγιώτης Ψωμιάδης λυγίζει από τη συναισθηματική φόρτιση και ξεσπάει σε κλάματα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Στεάουα για να “πετύχει” στη σεζόν

Μάντσεστερ Σίτι: Τελικά το πανό με τον Ρόδρι και την Χρυσή Μπάλα δεν απευθυνόταν στον Βινίσιους

Champions League: Η γνωστή Σίτι πέθανε, η γνωστή Ρεάλ ζει και βασιλεύει

Ο Ιακωβίδης ανέβασε ζευγάρι στην πίστα και χειροκροτήθηκε: «Σε έναν κόσμο γεμάτο "Σαμπάνηδες..."» (vid)

KAE Παναθηναϊκός: «Η πολιτική ηγεσία να πράξει τα αυτονόητα αναστέλλοντας τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας»

Παναθηναϊκός: Η λατρεία για τον Φώτη, η ανάλυση των Ισλανδών και το παγωμένο Ελσίνκι