Κώστας Χατζής: Είμαι γύφτος - Να ντρέπομαι για τη φυλή μου;
11:40 - 10/12/2021
Ο αγαπημένος ερμηνευτής, Κώστας Χατζής, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στους «Ρομά» και στη φυλή του.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Χατζής – «Είμαι γύφτος… Να ντρέπομαι για τη φυλή μου;»
Ο αγαπημένος ερμηνευτής μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στους «Ρομά» και στη φυλή του.
Διαβάστε το στο in.grΚώστας Χατζής: «Είμαι γύφτος – Να ντρέπομαι για τη φυλή μου;» (Video)
Ο ρατσισμός που έχει βιώσει και το σπίτι του στην Εύβοια που κάηκε ολοσχερώς
Διαβάστε το στο topontiki.grΚώστας Χατζής – «Είμαι γύφτος… Να ντρέπομαι για την φυλή μου;»
Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Κώστας Χατζής. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για την οικογένειά του, τον ρατσισμό που έχει βιώσει και για το σπίτι του που κάηκε ολοσχερώς.
Το άρθρο Κώστας Χατζής – «Είμαι γύφτος… Να ντρέπομαι για την φυλή μου;» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚώστας Χατζής: «Γεννήθηκα μέσα στον ρατσισμό – Είμαι γύφτος, να ντρέπομαι για τη φυλή μου;» (vid)
Λέμε “Ρομά” πλέον, γιατί είναι πιο εύηχη λέξη Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Χατζής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» δε δίστασε να αναφερθεί στην καταγωγή του και να τονίσει πόσο…
Διαβάστε το στο politik.gr