Λευτέρης Πανταζής: Έπαθα εγκεφαλικό κι έχασα τη φωνή μου

07:48 - 10/12/2021

Η εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή για το μικρό εγκεφαλικό που πέρασε και μεγάλος έρωτας με την Άντζελα Δημητρίου. «Ήταν μια εποχή που δεν χάλαγα χατίρια για να μην στεναχωρήσω φίλους και επιχειρηματίες και δεν ξαφνικά κοιμόμουν καθόλου. Ο Πανταζής είναι καλλιτέχνης ο Λευτέρης όμως για να έχει αντοχές και δύναμη πρέπει να προστατεύεται. Εγώ τον ξέχασα λιγάκι. Έπεσα κάτω, έχασα τη φωνή μου, ξαφνικά δεν μπορούσε να δουλέψω το χέρι μου. Αυτό συνέβη το 2013. Έπαθα σοκ μέσα στο γραφείο, ήταν ένα μικρό εγκεφαλικό που χτύπησε στο κέντρο λόγου. Μου είπαν οι γιατροί σε 6 μήνες θα μιλήσεις και σε ένα χρόνο θα τραγουδήσεις. Με βοήθησε η πίστη στο Θεό. Μίλησα τελικά στην 6η - 7η μέρα». Με αυτά τα λόγια ο Λευ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογείται: «Έπαθα εγκεφαλικό κι έχασα τη φωνή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά», ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αναφέρθηκε σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λευτέρης Πανταζής: Έπαθα εγκεφαλικό κι έχασα τη φωνή μου

Στην εκπομπή “Ανοιχτά” με την Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής το βράδυ της Πέμπτης. Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής του όταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας. “Ήταν μία εποχή που δεν χάλαγα χατίρια για να μην στενοχωρήσω κάποιους φίλους, συναδέλφους, κάποιους επιχειρηματίες, κάποιους παιδικούς φίλους… και ξαφνικά δεν κοιμόμουν, δεν πρόσεχα καθόλου τον Λευτέρη και έπεσε κάτω” ανέφερε εξηγώντας πως αυτό συνέβη το 2013. “Τραγουδούσα με την Θεοδωρίδου και την Παπαρίζου και ξαφνικά δεν μπορούσα να δουλέψω το χέρι μου” σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτοντας πως έπαθε εγκεφαλικό και έχασε την φωνή του. Συγκεκριμένα […] The post Λευτέρη

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά