Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα Δημητρίου έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκι»

01:50 - 10/12/2021

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Ο […] The post Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα Δημητρίου έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πανταζής για Άντζελα Δημητρίου: «Έχει στείλει "φυλακή" κόσμο και κοσμάκη»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Αννίτας Πάνια ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγάπη που είχε για την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία...

Διαβάστε το στο Zougla

Λευτέρης Πανταζής για Άντζελα Δημητρίου: «Έχει στείλει "φυλακή" κόσμο και κοσμάκη»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Αννίτας Πάνια ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγάπη που είχε για την Άντζελα Δημητρίου,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λευτέρης Πανταζής για Άντζελα Δημητρίου: «Ήμασταν ζευγάρι… φωτιά! Διαλούσαν μαγαζιά για πάρτη της»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι για πάνω από 3 χρόνια. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής «ήμασταν τρεισήμισι χρόνια με την Άντζελα Δημητρίου και ήμασταν ζευγάρι… φωτιά! Δουλεύαμε μαζί, ήταν μπροστά αυτή και διαλούσαν μαγαζιά για πάρτη της! Εγώ ήμουν καψούρης κρυφά και μυστικά αλλά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λευτέρης Πανταζής: Με την Άντζελα Δημητρίου ήμασταν ζευγάρι «φωτιά» και στην πίστα και στη ζωή (Video)

Πιστός στις σχέσεις του δήλωσε πως είναι ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε την πρώτη γνωριμία του με την Άντζελα Δημητρίου και το μεγάλο έρωτα που έζησαν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Λευτέρης Πανταζής: «Ήμουν καψούρης με την Άντζελα Δημητρίου - Έχει στείλει "φυλακή" κόσμο και κοσμάκη»

Ο Λευτέρης Πανταζής σε τηλεοπτική εκπομπή που ήταν καλεσμένος αναφέρθηκε στην «καψούρα» του για την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία για περισσότερο από τρία χρόνια υπήρξε ζευγάρι. «Ήμασταν τρεισήμισι χρόνια με την Άντζελα Δημητρίου και ήμασταν ζευγάρι… φωτιά! Δουλεύαμε μαζί, ήταν μπροστά αυτή και διέλυαν μαγαζιά για πάρτη της! Εγώ ήμουν καψούρης κρυφά και μυστικά αλλά που να φτάσω στην Άντζελα… Δεν το πίστευα και έφυγα από εκεί», είπε ο Λευτέρης Πανταζής και πρόσθεσε: «Υπήρχε ο κρυφός θαυμασμός για αυτή την γυναίκα. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, έχει στείλει φυλακή κόσμο και κοσμάκη». «Κάποια στιγμή κάνω μια επιτυχία, μια δεύτερη, μια τρίτη και μπλέκουμε μαζί! Δεν ήταν ακριβώς απωθημένο αλλά μια νί

Διαβάστε το στο pronews.gr

Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα Δημητρίου έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκη»

“Εγώ ήμουν καψούρης κρυφά και μυστικά αλλά που να φτάσω στην Άντζελα” εξομολογήθηκε, μέσα σε όλα, ο Λευτέρης Πανταζής. Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» το βράδυ της Πέμπτης στο OPEN. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έκρυψε μάλιστα την μεγάλη αγάπη που είχε για την Άντζελα Δημητρίου, με την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λευτέρης Πανταζής ξεσπάθωσε για Άντζελα Δημητρίου: Έχει στείλει κόσμο στη φυλακή

Media Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής, που μίλησε για την Άντζελα Δημητρίου. Στην Αννίτα Πάνια και στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN βρέθηκε ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λευτέρης Πανταζής ξεσπάθωσε για Άντζελα Δημητρίου: Έχει στείλει κόσμο στη φυλακή

Διαβάστε το στο spoilers

Λευτέρης Πανταζής ξεσπάθωσε για Άντζελα Δημητρίου: «Έχει στείλει κόσμο στη φυλακή»

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής, που μίλησε για την Άντζελα Δημητρίου. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Λευτέρης Πανταζής: Με την Άντζελα Δημητρίου ήμασταν ζευγάρι «φωτιά» (vid)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή και μάλιστα έκανε ειδική μνεία στην μεγάλη αγάπη που είχε για την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία για 3,5…

Διαβάστε το στο politik.gr

Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα Δημητρίου έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκη»

Λευτέρης Πανταζής: «Κάποια στιγμή κάνω μια επιτυχία, μια δέυτερη, μια τρίτη και μπλέκουμε μαζί! Δεν ήταν ακριβώς απωθημένο αλλά μια νίκη της καρδιάς μου».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Λευτέρης Πανταζής: "Η Άντζελα Δημητρίου έχει στείλει «φυλακή» κόσμο και κοσμάκι"

"Εγώ ήμουν καψούρης κρυφά και μυστικά αλλά που να φτάσω στην Άντζελα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρήστος Θηβαίος: «Με πολύ μεγάλη χαρά θα παίξω στην κιθάρα ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη»

Grand Hotel: Η Ελένη βρίσκει τον Νικόλα αναίσθητο στη σάλα του ξενοδοχείου

Ταμπού: Πείθεται να δώσει κατάθεση και προχωράει σε μια απρόσμενη κίνηση

Φάρμα: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»