Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές»

01:06 - 10/12/2021

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος άνοιξε την καρδιά του στον Αντώνη Σρόιτερ και την Αυτοψία της Πέμπτης μιλώντας για τις ναρκωτικές ουσίες. […] The post Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Κόλλησα με την ηρωίνη, έχω φτάσει τρεις φορές κοντά στο θάνατο»

Όσα δήλωσε ο γνωστός σεφ για τον εθισμό του στα ναρκωτικά -  «Ήμουν τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δοκίμασα τα πάντα από ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές»

Μια ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε στον ALPHA o Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για τη σχέση που είχε με τα ναρκωτικά. Ο δημοφιλής σεφ εξομολογήθηκε μάλιστα ότι έφτασε τρεις φορές μέχρι τον θάνατο.  Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος όπως είπε: «ότι είχε βγει μέχρι την δεκαετία του ’90 το έχω κάνει! Νομίζω ότι έχασα τα ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δοκίμασα τα πάντα από ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκλόνισε ο Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για τον αγώνα που έκανε για να ξεπεράσει τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έφτασα κοντά στο θάνατο τρεις φορές

Η «Αυτοψία» άνοιξε τον «φάκελο ναρκωτικά» σε μια εποχή που στη διακίνηση oυσιών όλα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Επώνυμοι που έκαναν χρήση και κατάφεραν να ξεμπλέξουν, αλλά και άνθρωποι που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο «κυνήγι» των ναρκωτικών μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής του Alpha. Μεταξύ τους κι ο δημοφιλής σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος. Εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, πως έφτασε τρεις φορές κοντά στο θάνατο. Συγεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε πως «ότι είχε βγει μέχρι την δεκαετία του ’90 το έχω κάνει! Νομίζω ότι έχασα τα πιο σύγχρονα. Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Δηλαδή τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά ανάλογα και τι ναρκωτικά θα κάνεις και κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

H εξομολόγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου: «Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές»

Στην κάμερα της «Αυτοψίας» μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες και εξομολογήθηκε,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Η σοκαριστική του αποκάλυψη – «Έχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά και έχω πεθάνει σχεδόν τρεις φορές» [βίντεο]

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για τον αγώνα που έκανε για να ξεπεράσει τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες. Στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον Δημήτρη Σρόιτερ μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και αναφέρθηκε στη μάχη του με τις ναρκωτικές ουσίες. Ο δημοφιλής σεφ εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων,... The post Δημήτρης Σκαρμούτσος: Η σοκαριστική του αποκάλυψη – «Έχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά και έχω πεθάνει σχεδόν τρεις φορές» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ότι είχε βγει μέχρι την δεκαετία του ’90 το έχω κάνει! Νομίζω ότι έχασα τα πιο σύγχρονα. Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Δηλαδή τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά ανάλογα και τι ναρκωτικά θα κάνεις και καταλήγει πάντα με κλάμα τόσο από […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές»

Το βράδυ της Πέμπτης, το θέμα της Αυτοψίας ήταν «Επώνυμοι στα δίχτυα των ναρκωτικών». Ο Δημήτρης To άρθρο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές από τα ναρκωτικά» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε την Πέμπτη (09/12) πως έχει δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά και «έχει σχεδόν πεθάνει τρεις φορές» από αυτά. Το άρθρο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές από τα ναρκωτικά» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δ.Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά - Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές»

Για την μάχη του με τις ναρκωτικές ουσίες μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, πως έφτασε τρεις φορές μέχρι τον θάνατο. Ειδικότερα, ο Δ. Σκαρμούτσος εξομολογήθηκε πως «ότι είχε βγει μέχρι την δεκαετία του ’90 το έχω κάνει! Νομίζω ότι έχασα τα πιο σύγχρονα. Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Δηλαδή τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά ανάλογα και τι ναρκωτικά θα κάνεις και καταλήγει πάντα με κλάμα τόσο από σένα όσο και από τους γύρω σου. Ξεκίνησα με αφεταμίνη, δεν ήμουν δηλαδή παραδοσιακός τύπος που θα ξεκινούσα με χασίς ή μαριχουάνα στην Αμερική. Με βοηθούσε πάρα πολύ να κάνω δουλειές, να διαβάζω, να μένω ξύπν

Διαβάστε το στο pronews.gr

“Σιγά σιγά δοκίμασα τα πάντα. Κάποια τα απέρριπτα γιατί δεν μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ” παραδέχθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος άνοιξε την καρδιά του στον Αντώνη Σρόιτερ και την Αυτοψία της Πέμπτης μιλώντας για τις ναρκωτικές ουσίες. Ο δημοφιλής σεφ εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, πως έφτασε τρεις φορές μέχρι τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έφτασα κοντά στο θάνατο τρεις φορές»

«Αυτή η ιστορία ξεκινάει με γέλιο και καταλήγει πάντα με κλάμα τόσο από σένα όσο και από τους γύρω σου», είπε στην «Αυτοψία» Η «Αυτοψία» άνοιξε τον «φάκελο ναρκωτικά» σε μια εποχή που…

Διαβάστε το στο politik.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά και κόντεψα να πεθάνω τρεις φορές»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Σιγά σιγά δοκίμασα τα πάντα, κάποια τα απέρριπτα γιατί δεν μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ δυστυχώς».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: "Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά και έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές"

"Κάποια τα απέρριπτα γιατί δεν μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε