Κλέλια Πανταζή: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της λίγο πριν γεννήσει

23:04 - 09/12/2021

Η Κλέλια Πανταζή βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της, καθώς σε λίγο καιρό θα To άρθρο Κλέλια Πανταζή: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της λίγο πριν γεννήσει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η συγκινητική ανάρτηση για τα δίδυμα μέσα από το κέντρο θεραπείας

Σε κέντρο θεραπείας εξακολουθεί να βρίσκεται η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, παραμένοντας μακριά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα δίδυμα παιδιά τους, Γκαμπριέλα και Ζακ. Η 43χρονη, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, είναι «πολύ ευάλωτη» επειδή έχει υποβληθεί σε «πολλές ιατρικές παρεμβάσεις».  Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που φαίνεται να περνά, δεν παρέλειψε ... Περισσότερα To άρθρο Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η συγκινητική ανάρτηση για τα δίδυμα μέσα από το κέντρο θεραπείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πριγκίπισσα Σαρλίν – Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια των διδύμων μέσα από το κέντρο που νοσηλεύεται

Η πριγκίπισσα περνά δύσκολες στιγμές στο κέντρο θεραπείας που νοσηλεύεται μακριά από την οικογένειά της

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»